nowy w klubie
Moderator: flapjck1
nowy w klubie
Witam
DO odpbioru w nast tygodniu mini autko
mam nadzieje ze bede zawolony jak wiekszosc wlascicieli
i musze sie pochwalic jak to w naszym zwyczaju (taki zarcik)
postaram sie byc czestszym gosciem na forum
DO odpbioru w nast tygodniu mini autko
mam nadzieje ze bede zawolony jak wiekszosc wlascicieli
i musze sie pochwalic jak to w naszym zwyczaju (taki zarcik)
postaram sie byc czestszym gosciem na forum
- Załączniki
-
- mini.jpg
- (67.56 KiB) Pobrany 808 razy
Re: nowy w klubie
wiosna na tor sie przejade i zobaczymy czy faktycznie sie tak klei do drogi jak mowia
jakies marne z Was towarzystwo
zero odezwu typu witamy w klubie itp
jakies infa o jakis zjazdach, imprezkach klubowiczow i tak dalej dalej dalej
na szczescie mam drugie autko i tam w klubie jest weselej i bylo bardziej mile przywitanko a tu chyba same zadufane w sobie du....ki
zero odezwu typu witamy w klubie itp
jakies infa o jakis zjazdach, imprezkach klubowiczow i tak dalej dalej dalej
na szczescie mam drugie autko i tam w klubie jest weselej i bylo bardziej mile przywitanko a tu chyba same zadufane w sobie du....ki
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
a czego oczekujesz?
Ifo o zlotach,imprezach itd. bez problem znajdziesz w innym temacie.
Zamiesciles zdjecie samochodu ktorego "szczesliwym" wlascicielem bedziesz od nastepnego tygodnia...hmmm mamy wszyscy piac z zachwytu czy jak?
Kup klasyka,najlepiej toczacy sie zlom,wpakuj w niego fortune i przywroc mu dawny blask.Uwierz mi wszyscy(a na pewno ja)przywitamy Cie z otwartymi ramionami
Tymczasem ciesz sie swoim klimatyzowanym (Bi)NIM...
Zamiesciles zdjecie samochodu ktorego "szczesliwym" wlascicielem bedziesz od nastepnego tygodnia...hmmm mamy wszyscy piac z zachwytu czy jak?
Kup klasyka,najlepiej toczacy sie zlom,wpakuj w niego fortune i przywroc mu dawny blask.Uwierz mi wszyscy(a na pewno ja)przywitamy Cie z otwartymi ramionami
siemka
milo mi powitac
nie chodzilo mi aby piac z zachwytu tylko jest taka zasada ze jak ktos sie wita to wypada go tez powitac
myslalem ze tu jakas spolecznosc jest fajna ale chyba sie mylilem
poza tym to nie wiem czemu negujesz mini poza klasykami, jest to chyba forum ogolne a nie forum dla mini np do rocznika 1990!!!!
Jak mi sie ten spodoba to moze pomysle o odbudowie jakiegos innego a tymczasem bede sie cieszyl tym malym pudelkiem
Polaczki to zawsze zawistny i zakompleksiony narod.
pozdrawiam i zycze milego dnia i mniej jadu!!!!
milo mi powitac
nie chodzilo mi aby piac z zachwytu tylko jest taka zasada ze jak ktos sie wita to wypada go tez powitac
myslalem ze tu jakas spolecznosc jest fajna ale chyba sie mylilem
poza tym to nie wiem czemu negujesz mini poza klasykami, jest to chyba forum ogolne a nie forum dla mini np do rocznika 1990!!!!
Jak mi sie ten spodoba to moze pomysle o odbudowie jakiegos innego a tymczasem bede sie cieszyl tym malym pudelkiem
Polaczki to zawsze zawistny i zakompleksiony narod.
pozdrawiam i zycze milego dnia i mniej jadu!!!!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
zwazka na bajere, tu srednia wieku to 35 lat i malolackie łołi łał jest rzadko spotykane
info o imprezach jest tu i owdzie wiec nie wiem w czym problem
info o imprezach jest tu i owdzie wiec nie wiem w czym problem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
dorotowo kolo olsztyna?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dahoovka
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: rover mini 1990
Zważka na bajerę, mów o sobieflapjck1 pisze:zwazka na bajere, tu srednia wieku to 35 lat
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ty zawyzasz
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
kojot, wrzuć na luz, powściągliwość w wyrażaniu emocji jest akurat zaletą tego forum.
P.S. ja też zawyżam średnią, hehe
P.S. ja też zawyżam średnią, hehe
- Twister
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper 1.0 (taki śmieszek!) 91' HIF44
Ja za to zaniżam Czyli wszystko w normie
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
jak tak to tam jezdziły najdziwniejsze miniaki z tego forumflapjck1 pisze:dorotowo kolo olsztyna?
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
czyli?
- BlueAntubis
- Nowy
- Posiadane auto:
Sorry, ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że ludzie z new mini są jacyś "gorsi" i nie mają co tu tak naprawdę szukać, czy pokazywać. A uwierzcie że niejedna osoba z new mini wkłada w miniaka tyle samo serca co Wy a może nawet i wiecejdarekforest pisze:a czego oczekujesz?
Pozdrawiam.
Co do miniaka z tematu na focie ladnie sie prezentuje , ale czekamy na wiecej jak juz odbierzesz
WitamBlueAntubis pisze:Sorry, ale z Twojej wypowiedzi można wywnioskować że ludzie z new mini są jacyś "gorsi" i nie mają co tu tak naprawdę szukać, czy pokazywać. A uwierzcie że niejedna osoba z new mini wkłada w miniaka tyle samo serca co Wy a może nawet i wiecejdarekforest pisze:a czego oczekujesz?
Pozdrawiam.
Co do miniaka z tematu na focie ladnie sie prezentuje , ale czekamy na wiecej jak juz odbierzesz
A teraz po kolej
tak jestem z dorotowa kolo olsztyna (piekne miejsce) i znowu zaraz bedzie ze sie chwale
co do wieku to mam 38 wiosenek
nie wiem tez w czym gorsi sa posiadacze nowszych mini od tych starych klasycznych(tez ladnych)
i ostatnie nie jestem mocno wylewny tylko drazni mnie czasami podejscie ludzi do pewnych spraw
pozdrawiam i moze nie wszyscy sa tak niemili jak pierwszy ktory odpisal
kojot