Witam, tez jestem nowy mam stare Mini 30 tke na karku drugie Mini w odbudowie . Nowe Mini jest ok ale nigdy bym sobie takiego nie kupil sorki. Nadam sie do klubu? ;-p
Nie, napewno nowego nie kupie. Namawiam znajomego na odsprzedanie Mini pickup. Dziadek go juz dlubie dlugie lata i konca nie widac, moze mi sie uda, bo czesci i silnikow mam od groma i nie mam co z tym robic wiec musze to wykorzystac w jakis sposob w BMWiaki nie wsadze ich.Mnie nowe nie kreca, stare Mini to inna kategoria jazdy...
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
Ooo kolega bardzo spostrzegawczy mily koles szkoda tylko ze z autem od groma problemow bylo i jest , a zazekal sie , ze wszystko cacy dlatego zaufalem i wzialem z bomby , a pozniej jak go prosilem o pomoc zeby to wyprostowac ( za kase) to nigdy nie mial czasu( kompletna zlewa) takze u mnie kolo jest na minus. A kolega co tak ciety na tego lebka z Wladyslawowa? Przed tym moim teraz to prawie odkupilem ta jego czarna strzale , pare telefonow wykonalem , ale nigdy nie pojechalem zobaczyc , bo mnie mayon przekonal...
Grzecznie pytalem... Nie wazne bylo minelo... Znasz go dluzej niz ja ,wiec sie juz nie bede wypowiadal. Ogarnalem wiekszosc sam wiec luz, zostalo mi tylko jeszcze zawieszenie z tylu do roboty i cieknaca uszczelka komory silnika i bedzie git:)
Oski wahaczy plus ma duze luzy na samych kolach, nie rozkrecalem jeszcze ale chyba lozysko. Oski juz mam plus kupilem rozwiertak z Australii ten 13/16" do ich rozwiercenia( jak ktos potrzebuje to smialo pytac )
Zobacze jutro , wszystko mam wrzucone na jednej wielkiej palecie i musze sie dokopac. Pamietam, ze widzialem pare sztuk, wiem tez ze mam jedne z cala kolumna kierownicza, ale nie wiem jaki to rok.