III Krakoski Mobilny Zlot Mini
Moderator: flapjck1
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
III Krakoski Mobilny Zlot Mini
Uwaga! Oto nadeszła oczekiwana przez wielu (mamy nadzieję chwila: ogłaszamy datę i miejsce III Krakoskiego Mobilnego Zlotu Mini! Impreza odbędzie się w dniach 3-5 lipca 2015. Z Krakowa wyruszymy do Stryszawy położonej niedaleko Zawoi w Beskidzie Małym. Prace nad zlotem ruszyły pełną parą i już wkrótce będziemy mogli przedstawić Wam więcej szczegółów dotyczących programu.
Zapraszamy do śledzenia tematu na naszym Facebooku oraz stronie.
Zapraszamy do śledzenia tematu na naszym Facebooku oraz stronie.
- Załączniki
-
- III_krakoski_mobilny_zlot_mini.png (1.18 MiB) Przejrzano 1744 razy
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: III Krakoski Mobilny Zlot Mini
Drodzy Mini-maniacy!
Mamy ważny komunikat dotyczący III Krakoskiego Mobilnego Zlotu Mini. Zlot zostaje przeniesiony na termin 19-21 czerwca 2015. Mamy nadzieję, że termin będzie odpowiedni dla wszystkich, którzy chcieliby wziąć udział w imprezie. Zmiana wynika z kilku powodów:
Po pierwsze, ogłoszony wcześniej termin był uzależniony od dostępności miejsc w wybranym przez nas ośrodku. Ośrodek ten zostawił nas jednak na lodzie kasując rezerwację.
Po drugie, nie chcemy kolidować ze zlotem Myślenickim. Ogłoszony wcześniej termin 3-5 lipca wynikał z dostępności ośrodka, a ponieważ ten argument odpadł, wracamy do pierwotnie rozważanego terminu tj. 19-21 czerwca. W ten sposób zlot odbędzie się 4 tygodnie po IMM i 3 tygodnie przed zlotem Myślenickim. Ponieważ dotarły do nas informacje o braku tegorocznych edycji zlotów w Busku oraz Classówki, tym bardziej wydaje nam się ważne, aby jedyne dwie imprezy na południu nie odbyły się tydzień po tygodniu.
Zmieni się również miejsce docelowe - pojedziemy w tym samym kierunku, ale nieco dalej. Więcej informacji opublikujemy wkrótce - prace trwają!
Pozdrawiamy i do zobaczenia na III Krakoskim Mobilnym Zlocie Mini!
Ekipa organizatorów
Mamy ważny komunikat dotyczący III Krakoskiego Mobilnego Zlotu Mini. Zlot zostaje przeniesiony na termin 19-21 czerwca 2015. Mamy nadzieję, że termin będzie odpowiedni dla wszystkich, którzy chcieliby wziąć udział w imprezie. Zmiana wynika z kilku powodów:
Po pierwsze, ogłoszony wcześniej termin był uzależniony od dostępności miejsc w wybranym przez nas ośrodku. Ośrodek ten zostawił nas jednak na lodzie kasując rezerwację.
Po drugie, nie chcemy kolidować ze zlotem Myślenickim. Ogłoszony wcześniej termin 3-5 lipca wynikał z dostępności ośrodka, a ponieważ ten argument odpadł, wracamy do pierwotnie rozważanego terminu tj. 19-21 czerwca. W ten sposób zlot odbędzie się 4 tygodnie po IMM i 3 tygodnie przed zlotem Myślenickim. Ponieważ dotarły do nas informacje o braku tegorocznych edycji zlotów w Busku oraz Classówki, tym bardziej wydaje nam się ważne, aby jedyne dwie imprezy na południu nie odbyły się tydzień po tygodniu.
Zmieni się również miejsce docelowe - pojedziemy w tym samym kierunku, ale nieco dalej. Więcej informacji opublikujemy wkrótce - prace trwają!
Pozdrawiamy i do zobaczenia na III Krakoskim Mobilnym Zlocie Mini!
Ekipa organizatorów
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Łoł
Ale niespodzianka
Ale niespodzianka
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
no to może pierwszy krakowski będzie..
Jest mi niezmiernie przykro poinformować Was, że w tym roku całkowicie wycofałem się z organizacji IIIgo Krakoskiego Mobilnego Zlotu Mini.
Nie była to łatwa decyzja, bo jaki rodzic porzuca swoje dziecko?!
Stwierdziłem jednak, że organizowanie czegoś dla ludzi pro publico bono, ma sens tylko w jednym przypadku... kiedy sprawia nam to przyjemność.
W tym kontekście o ile mogę stwierdzić, że ogromną radość sprawiało mi oglądanie Waszych uśmiechniętych buziek w trakcie naszego zlotu, o tyle ostatni okres już nie za bardzo.
Niestety zostałem bezpodstawnie wciągnięty w jakieś dziwne konfliktowe sytuacje i zamiast cieszyć się z tworzenia czegoś dla Was, musiałem większość czasu spędzać na tłumaczeniu ludziom, że z nikim nie toczę żadnej wojny i nikomu nie chcę zrobić na złość.
W związku z tym, że całe przedsięwzięcie kumulowało ostatnio we mnie więcej negatywnej niż pozytywnej energii postanowiłem w tym roku wycofać się z organizacji zlotu.
Oczywiście zawczasu zdementuję wszystkie podejrzenia, które pewnie rodzą się w większości Waszych umysłów: NIE!!! Nie pokłóciliśmy się z Janczarem
Zlot zostawiam w świetnych rękach. W tym roku zorganizują go dla Was: Gosia, Asia, Janczar i Jano, tak więc w pełni ufam, że impreza będzie przednia.
Co więcej widzę jeden wielki plus tej sytuacji. W końcu zobaczę jak to jest się bawić na Krakoskim Emotikon wink (niektórzy pewnie dopatrzą się więcej plusów)
Pozdrawiam i do zobaczenia na trzecim Krakoskim
Kermit
ps:wiele osób już wie z fb ale jako ę forum wczoraj mi nie działało, to wklejam dzisiaj
Nie była to łatwa decyzja, bo jaki rodzic porzuca swoje dziecko?!
Stwierdziłem jednak, że organizowanie czegoś dla ludzi pro publico bono, ma sens tylko w jednym przypadku... kiedy sprawia nam to przyjemność.
W tym kontekście o ile mogę stwierdzić, że ogromną radość sprawiało mi oglądanie Waszych uśmiechniętych buziek w trakcie naszego zlotu, o tyle ostatni okres już nie za bardzo.
Niestety zostałem bezpodstawnie wciągnięty w jakieś dziwne konfliktowe sytuacje i zamiast cieszyć się z tworzenia czegoś dla Was, musiałem większość czasu spędzać na tłumaczeniu ludziom, że z nikim nie toczę żadnej wojny i nikomu nie chcę zrobić na złość.
W związku z tym, że całe przedsięwzięcie kumulowało ostatnio we mnie więcej negatywnej niż pozytywnej energii postanowiłem w tym roku wycofać się z organizacji zlotu.
Oczywiście zawczasu zdementuję wszystkie podejrzenia, które pewnie rodzą się w większości Waszych umysłów: NIE!!! Nie pokłóciliśmy się z Janczarem
Zlot zostawiam w świetnych rękach. W tym roku zorganizują go dla Was: Gosia, Asia, Janczar i Jano, tak więc w pełni ufam, że impreza będzie przednia.
Co więcej widzę jeden wielki plus tej sytuacji. W końcu zobaczę jak to jest się bawić na Krakoskim Emotikon wink (niektórzy pewnie dopatrzą się więcej plusów)
Pozdrawiam i do zobaczenia na trzecim Krakoskim
Kermit
ps:wiele osób już wie z fb ale jako ę forum wczoraj mi nie działało, to wklejam dzisiaj
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
III Krakoski Mobilny Zlot Mini zostaje objęty patronatem Mini Klub Polska! Dzięki bliskiej współpracy z Klubem będziemy mogli przygotować dla Was jeszcze lepszą imprezę!
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Ruszają zapisy! Zapraszamy do rejestracji na III Krakoski Mobilny Zlot Mini na stronie http://krakoskizlotmini.pl/rejestracja2015/. W tym roku chętni mogą zostać o jeden dzień dłużej na spokojny relaks w ośrodku Odys. Wkrótce dowiecie się więcej o programie zlotu i czekających na Was atrakcjach.
Może jakąś listę uczestników stworzymy jak w ubiegłym roku ??? Z numerkami proponuję (jeśli będą).
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
To my poprosimy nr 40 - jak będzie Oczywiście się wybieramy
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- Alfik30
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Cooper S - R53
My się dołączamy (x2) -jeżeli to możliwe to rezerwujemy nr 36
My juz zapisani. Zapomniałem, że rezerwujemy nr 27
- adiQ
- Zarząd
- Posiadane auto: R56 & 40LE itp...:-))
A może nr z zeszłego roku przypisać dla stałych bywalców
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
III Krakoski Mobilny Zlot Mini zbliża się wielkimi krokami - czas najwyższy uchylić rąbka tajemnicy odnośnie programu trzeciej edycji imprezy. Zapraszamy do lektury!
http://krakoskizlotmini.pl/program-2015/
http://krakoskizlotmini.pl/program-2015/
Rajd Rurystyczny??
wow bedzie ciekawie
mała literówka?
wow bedzie ciekawie
mała literówka?
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- janczar
- Nowy
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Przyjedź to zobaczysz na własne oczy jak wygląda Rajd Rurystyczny