To głosowanie nie ma sensu... Zabrakło mi 2 głosów do przeskoczenia Zafiry, a tu nagle Zafira ma ponad 50k głosów. Ktoś to wyjaśni? Ja nie chcę spekulować...
"Etap I Plebiscytu na najlepszy Fanklub Motoryzacyjny został zamknięty. Aktualnie wszystkie głosy są weryfikowane i sprawdzane pod względem zgodności z regulaminem (punkt E podpunkt 4 - Organizator zastrzega iż korzystanie z serwisów umożliwiających założenie tymczasowego konta e-mail w celu spełnienia przesłanek, o których mowa w pkt. E3 Regulaminu jest niedopuszczalne i skutkować będzie unieważnieniem głosów.).
Listę 5 finalistów, którzy przeszli do II etapu opublikujemy 12 maja o godzinie 12.00"
Zobaczymy, może jeszcze się okaże, że żaden klub z pierwszej dziesiątki nie trafi do finału
Wszystkim głosującym w pierwszym etapie dziękujemy za udział. Natomiast podczas finału na torze Jastrząb zobaczymy się reprezentacjami:
KlubZAFIRA.pl
Polski Klub Kia Sorento Stowarzyszenie Mini Klub Polska
Klub Alfa Romeo Górny Śląsk
ScenicForum.PL
Wszystkim głosującym w pierwszym etapie dziękujemy za udział. Natomiast podczas finału na torze Jastrząb zobaczymy się reprezentacjami:
KlubZAFIRA.pl
Polski Klub Kia Sorento
Stowarzyszenie Mini Klub Polska
Klub Alfa Romeo Górny Śląsk
ScenicForum.PL