FAN KLUBY 2015
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: FAN KLUBY 2015
szydercy. zeby zadnemu skrzynia nie wybuchla
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
dojechali, woza sie porszakiem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Tyle w temacie
Relacja po naszym powrocie
1 zafira
2 alfą
3 Kia
Wyróżnienia
Mini
Scenic
Relacja po naszym powrocie
1 zafira
2 alfą
3 Kia
Wyróżnienia
Mini
Scenic
- Załączniki
-
- image.jpg (716.53 KiB) Przejrzano 219 razy
Qrwa ale zajebisty klub opli Zafira !!!!!!!!!
a jaki wypasiony model samochodu normalnie marzenie małego chlopca
a jaki wypasiony model samochodu normalnie marzenie małego chlopca
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- jano
- Nowy
- Posiadane auto: Mini 30, 1.3, '89
Mini, 1.3, '88
Citroen 2CV, '82
VW T3, '84 - Lokalizacja: Kraków
- Kontakt:
Sam mam Zafirę jako samochód "cywilny" i nie jestem w stanie tego zrozumieć...
Alfa to jeszcze zrozumiem ale kia?
Myślałem na serio ze mamy to w kieszeni.
ciekawy jestem tej relacji bemola i innych.
zdanie dzesia znam ...Pedały.. dobrze ze tam beemek nie bylo
Myślałem na serio ze mamy to w kieszeni.
ciekawy jestem tej relacji bemola i innych.
zdanie dzesia znam ...Pedały.. dobrze ze tam beemek nie bylo
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Clubman
Nie wydaje sie Wam, ze zrobili to pod ludzi/czytelnikow? Z mojego punktu widzenia wyglada to tak jakby wybrali marki popularniejsze.
Japan Motors Bielsko - Biała [Mitsubishi, Suzuki, Nissan] - 667 071 387
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
sorento kulska maszyna
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
W Naszym Klubie jest raptem klikadziesiątpare osób i chcecie wszystko wygrywać . Wiadomo, że Mini najlepszy. Zastanówmy sie tylko co my robimy w Klubie, zeby było o nas głośno ?. Jak wyglada nasza działalność ?. Klika spotkań w roku, pare piw na głowę i do domu. Noi było za.....ście . Tylko nie tym wygrywa sie takie konkursy . Przyjdzie pora na podsumowanie i zastanowienie jak rozwijać naszą działalność.
PAMPAS
PAMPAS
PAMPAS
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
A sie Mikolaj zdziwisz
Skopiuje swoja wypowiedz z fejsa:
Co by nie mowic i pomijajac niektore (moim zdaniem nietrafne pomysly) zafirowcow, trzeba im przyznac, ze wlozyli w prezentacje duzo pracy. Gostek z kijanek polozyl sprawe, bo myslal, ze wygra wszystko iloscia tego co maja, a jesli to prawda to maja duzo (wlasny serwis, autopomoc itp). Alfiarze wykazali sie wielkim zaangazowaniem w to co robia, sa klubem od troche ponad pol roku i maja juz na koncie bicie rekordu guinessa. Wiele rzeczy ich przerasta, ale imponuja checia dzialania. My ze swoja prezentacja na tle innych wypadlismy dosc blado. Mowilismy o historii, o duchu Mini, ale to jak widac nie poruszylo Jury. Wg mnie zasluzenie nie bylismy na pudle, ale mamy na przyszly raz lekcje do odrobienia i wtedy jest szansa ograc innych.
Skopiuje swoja wypowiedz z fejsa:
Co by nie mowic i pomijajac niektore (moim zdaniem nietrafne pomysly) zafirowcow, trzeba im przyznac, ze wlozyli w prezentacje duzo pracy. Gostek z kijanek polozyl sprawe, bo myslal, ze wygra wszystko iloscia tego co maja, a jesli to prawda to maja duzo (wlasny serwis, autopomoc itp). Alfiarze wykazali sie wielkim zaangazowaniem w to co robia, sa klubem od troche ponad pol roku i maja juz na koncie bicie rekordu guinessa. Wiele rzeczy ich przerasta, ale imponuja checia dzialania. My ze swoja prezentacja na tle innych wypadlismy dosc blado. Mowilismy o historii, o duchu Mini, ale to jak widac nie poruszylo Jury. Wg mnie zasluzenie nie bylismy na pudle, ale mamy na przyszly raz lekcje do odrobienia i wtedy jest szansa ograc innych.
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
A prosiakiem sie powozilismy i bylo fajno
No fakt.
czlowiek myśli jak jest zajebiscie ale znajduje sie inny który ma fajniej.
Jak w totka wygram 24zł to święto ale inni wygrywają miliony;)
czlowiek myśli jak jest zajebiscie ale znajduje sie inny który ma fajniej.
Jak w totka wygram 24zł to święto ale inni wygrywają miliony;)
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Oto mój punkt widzenia
Najprościej byłoby gdyby zawiedzeni byli tam z nami
Na tym etapie tzw FINAŁOWYM - MARKA auta - nie znaczyła NIC
- konkurs nie był dla marki samochodu - tylko dla fanklubu motoryzacyjnego
- nie oceniajcie samochodów
- wiadomo, że MINI zawsze będzie bardziej oryginalne od tych, z którymi walczyliśmy
- wierzę - a nawet jestem przekonany, że organizatorzy oraz komisja - bardzo chcieliby przyznać nam nagrodę - świadczyły o tym - ich reakcje - wobec nas a przede wszystkim wobec obecnych MINI
Po prostu byliśmy za ciency - słabo piszemy lub opowiadamy bajki
Dla mnie i kolegów obecnych tam - była to naprawdę "DOBRA" lekcja
- wyjazd - miał sens - a wyróżnienie jak na pierwszy raz - jest SUKCESEM
PYTANIE TYLKO CZY TO NASZA BAJKA ? - z Dziesiem wspólnie przytaknęliśmy sobie, że chyba NIE
Całą drogę myślałem o tym - i wyciągnąłem pewne wnioski
- KIA - zwycięzca zeszłoroczny - po tym co usłyszeliśmy dziś - na pewno zasłużenie - wiedzieli już na jakiej zasadzie działa ETAP drugi - i jak się do niego przygotować - prawdopodobnie podkolorowali to co zaprezentowali rok temu
- Zafira - była naprawdę dobrze przygotowana - jednak zasada działania oraz prezentacji - podobna jak w przypadku KIA - czyli BDB (moim skromnym zdaniem wygrali - bo KIA już tytuł miała)
Scenic również nie po raz pierwszy w drugim etapie - wypadł słabo mimo to
Alfa - gdyby nie rekord - nie mieliby czym się pochwalić - Nie istnieli by - więc trzeba było ich w pewien sposób za to nagrodzić
Ale zaznaczam, że dla nich wszystkich SZACUNEK - za robotę jaką wykonują
A my?
Mamy się czym pochwalić - tylko nie do końca wiedzieliśmy jak do tego podejść - w jaki sposób to sprzedać - bo nigdy nie byliśmy w tym etapie
Nie wspomnę już o tym - że było bardzo mało czasu i dodatkowo - cięzko było znaleźć chętnych do pomocy - choć z drugiej strony - nie wiadomo było jak sobie pomóc
Tutaj wielkie dzięki dla PAMPASA, DZIESIA, LUPERA, CJANGO, MIKIV8, BENEGO
- kto nie mógł - argumenty również jak najbardziej zrozumiałe
KIA
Nie do końca wiadomo - jak interpretować w przypadku KIA - własny warsztat - nikt tego nie weryfikuje z komisji
My również moglibyśmy się pochwalić własnymi - i tu pada liczba mnoga - chyba wiecie o co mi chodzi - można by było podpiąć pod to Monsterka, Sevena, Flapa, Sebka, MarkFive itp. - kwestia dogadania (przepraszam jeśli kogoś pominąłem)
W przypadku New Mini - - firmę np. Swiat MINI
Jeśli chodzi o Assistance - tu raczej chodzi tylko o auta współczesne (popatrzcie tak z drugiej strony - jakie oni mają problemy ze swoimi autami )
Po tym co dziś usłyszeliśmy - zobaczyliśmy - inaczej podeszlibyśmy do tematu
Tu chodziło o to aby napisać jak najciekawszą bajkę, udowadniając ją jak największą ilością materiałów - o marce nie wspominając prawie wcale
(Dziesio - jak będziesz już na mecie Twojej wyprawy - też weź chorągiewkę MKP i koniecznie zrób zdjęcie - wiesz o co chodzi ? )
Każdy z Was - kto wybiera się w nietypowe regiony - niech poinformuje nas - zarząd - zaopatrzymy w chorągiewkę MKP - powiemy wtedy że było tam MINI KLUB POLSKA) tu znów piję do jednych z atutów KIA SORENTO
Na koniec - my jesteśmy MINI społecznością - dosłownie mini - czyli małą - ALE DLATEGO JESTEŚMY ZAJEBIŚCI - sami dla siebie - a przecież o to chodzi
ICH jest całe mnóstwo - a co za tym idzie - proporcjonalnie do ilości - więcej pomysłów - a przede wszystkim więcej osób do pomocy przy realizacji tych pomysłów
MKP - aktualnie przechodzi odrodzenie - wiecie o czym mówię.
Osobiście trudno jest mi się "chwalić" czymś - czego nie zrobiłem a nawet nie było mnie przy tym
MIMO WSZYSTKO - ZA ROK - jeśli będzie mi dane - chciałbym przy Waszej pomocy - spróbować raz jeszcze - powalczyć o tytuł FANKLUB ROKU 2016 - mimo, że to nie do końca nasza bajka
Na koniec - przez ostatnie 42 godziny spałem 3 i zrobiłem klasykiem (z przyjemnością) ponad 1000 km - jeśli coś napisałem dziwnie lub niezrozumiale - przepraszam - ale musiałem to zrobić jeszcze dziś
Najprościej byłoby gdyby zawiedzeni byli tam z nami
Na tym etapie tzw FINAŁOWYM - MARKA auta - nie znaczyła NIC
- konkurs nie był dla marki samochodu - tylko dla fanklubu motoryzacyjnego
- nie oceniajcie samochodów
- wiadomo, że MINI zawsze będzie bardziej oryginalne od tych, z którymi walczyliśmy
- wierzę - a nawet jestem przekonany, że organizatorzy oraz komisja - bardzo chcieliby przyznać nam nagrodę - świadczyły o tym - ich reakcje - wobec nas a przede wszystkim wobec obecnych MINI
Po prostu byliśmy za ciency - słabo piszemy lub opowiadamy bajki
Dla mnie i kolegów obecnych tam - była to naprawdę "DOBRA" lekcja
- wyjazd - miał sens - a wyróżnienie jak na pierwszy raz - jest SUKCESEM
PYTANIE TYLKO CZY TO NASZA BAJKA ? - z Dziesiem wspólnie przytaknęliśmy sobie, że chyba NIE
Całą drogę myślałem o tym - i wyciągnąłem pewne wnioski
- KIA - zwycięzca zeszłoroczny - po tym co usłyszeliśmy dziś - na pewno zasłużenie - wiedzieli już na jakiej zasadzie działa ETAP drugi - i jak się do niego przygotować - prawdopodobnie podkolorowali to co zaprezentowali rok temu
- Zafira - była naprawdę dobrze przygotowana - jednak zasada działania oraz prezentacji - podobna jak w przypadku KIA - czyli BDB (moim skromnym zdaniem wygrali - bo KIA już tytuł miała)
Scenic również nie po raz pierwszy w drugim etapie - wypadł słabo mimo to
Alfa - gdyby nie rekord - nie mieliby czym się pochwalić - Nie istnieli by - więc trzeba było ich w pewien sposób za to nagrodzić
Ale zaznaczam, że dla nich wszystkich SZACUNEK - za robotę jaką wykonują
A my?
Mamy się czym pochwalić - tylko nie do końca wiedzieliśmy jak do tego podejść - w jaki sposób to sprzedać - bo nigdy nie byliśmy w tym etapie
Nie wspomnę już o tym - że było bardzo mało czasu i dodatkowo - cięzko było znaleźć chętnych do pomocy - choć z drugiej strony - nie wiadomo było jak sobie pomóc
Tutaj wielkie dzięki dla PAMPASA, DZIESIA, LUPERA, CJANGO, MIKIV8, BENEGO
- kto nie mógł - argumenty również jak najbardziej zrozumiałe
KIA
Nie do końca wiadomo - jak interpretować w przypadku KIA - własny warsztat - nikt tego nie weryfikuje z komisji
My również moglibyśmy się pochwalić własnymi - i tu pada liczba mnoga - chyba wiecie o co mi chodzi - można by było podpiąć pod to Monsterka, Sevena, Flapa, Sebka, MarkFive itp. - kwestia dogadania (przepraszam jeśli kogoś pominąłem)
W przypadku New Mini - - firmę np. Swiat MINI
Jeśli chodzi o Assistance - tu raczej chodzi tylko o auta współczesne (popatrzcie tak z drugiej strony - jakie oni mają problemy ze swoimi autami )
Po tym co dziś usłyszeliśmy - zobaczyliśmy - inaczej podeszlibyśmy do tematu
Tu chodziło o to aby napisać jak najciekawszą bajkę, udowadniając ją jak największą ilością materiałów - o marce nie wspominając prawie wcale
(Dziesio - jak będziesz już na mecie Twojej wyprawy - też weź chorągiewkę MKP i koniecznie zrób zdjęcie - wiesz o co chodzi ? )
Każdy z Was - kto wybiera się w nietypowe regiony - niech poinformuje nas - zarząd - zaopatrzymy w chorągiewkę MKP - powiemy wtedy że było tam MINI KLUB POLSKA) tu znów piję do jednych z atutów KIA SORENTO
Na koniec - my jesteśmy MINI społecznością - dosłownie mini - czyli małą - ALE DLATEGO JESTEŚMY ZAJEBIŚCI - sami dla siebie - a przecież o to chodzi
ICH jest całe mnóstwo - a co za tym idzie - proporcjonalnie do ilości - więcej pomysłów - a przede wszystkim więcej osób do pomocy przy realizacji tych pomysłów
MKP - aktualnie przechodzi odrodzenie - wiecie o czym mówię.
Osobiście trudno jest mi się "chwalić" czymś - czego nie zrobiłem a nawet nie było mnie przy tym
MIMO WSZYSTKO - ZA ROK - jeśli będzie mi dane - chciałbym przy Waszej pomocy - spróbować raz jeszcze - powalczyć o tytuł FANKLUB ROKU 2016 - mimo, że to nie do końca nasza bajka
Na koniec - przez ostatnie 42 godziny spałem 3 i zrobiłem klasykiem (z przyjemnością) ponad 1000 km - jeśli coś napisałem dziwnie lub niezrozumiale - przepraszam - ale musiałem to zrobić jeszcze dziś