wyświetlacz w obrotomierzu problem!!!
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini cooper r50
wyświetlacz w obrotomierzu problem!!!
witam dostałam mini coopera z 2001 w obrotomierzu jest wyświetlacz który jest tylko podswietlony nic sie na nim nie pojawia wiem ze powinno wyświatlać się tam spalania, a czy jest mozliwośc ze akurat moja wersja nie posiada tego bo również nie znalazłam zadnego przycisku do przerzucania czy pokretła proszę o pomoc!!!
- kali
- Posiadane auto: Mini Cooper I
Re: wyświetlacz w obrotomierzu problem!!!
Jeżeli wygląda tak:
Dodatkowo wersja z komputerem ma guzik od sterowania na lewym przełączniku - od kierunkowskazów. Tak z tyłu.
to tu powinna być temperatura tylko.Dodatkowo wersja z komputerem ma guzik od sterowania na lewym przełączniku - od kierunkowskazów. Tak z tyłu.
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
mój ma guzik u góry na dźwigni kierunkowskazów i pozwala wyświetlić prędkość lub temperaturę zewnętrzną
-
- Posiadane auto: mini r50
miałem tan sam problem wyswietlacz był podświetlony natomiast nic nie wyświetlał na przełączniku mam sterowanie komputerem taki mały przycisk
u mnie okazał sie usZkodzony wyświetlacz po wymianie prędkościomierza wszystko wystrartowało
u mnie okazał sie usZkodzony wyświetlacz po wymianie prędkościomierza wszystko wystrartowało
-
- Posiadane auto: mini cooper r50
nie posiadam tego przycisku na kierunkowskazie więc pewnie to wersja która wyswietla tylko temperaturę wymienia wyświetlacz i zobaczymy
dzięki za pomoc
dzięki za pomoc