Bardzo ładnie się prezentuje w jesiennej scenerii, chociaż jak dla mnie ciut za wysoko stoi.
Pomyśl nad Hi Low|ami na przód i tył
AUSTIN COOPER S REPLIKA, ŁÓDŹ
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Re: AUSTIN COOPER S REPLIKA, ŁÓDŹ
nie zgodzę się. Co za dużo, to nie zdrowo. Pięknie się prezentuje tak jak teraz. Wg mnie przesadziłby kładąc auto jeszcze bardziej. To nie naleśnik, tylko cooper:)lilek pisze:Bardzo ładnie się prezentuje w jesiennej scenerii, chociaż jak dla mnie ciut za wysoko stoi.
Pomyśl nad Hi Low|ami na przód i tył
- pszemax
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini 1990 'Szary'
R 53 'eSka' - sprzedana :)
F 60
i pare innych - Lokalizacja: Zduńska Wola
- Kontakt:
Hej!
Ja się z Lilkiem zgadzam=)
Zerknij na to niebieskie autko J. Hunta, które wcześniej cytowałeś, ale nie musi być aż tak nisko.=)
Pozdrowionka!
P.S. Jest super i tak!
Ja się z Lilkiem zgadzam=)
Zerknij na to niebieskie autko J. Hunta, które wcześniej cytowałeś, ale nie musi być aż tak nisko.=)
Pozdrowionka!
P.S. Jest super i tak!
pszemax
Dzięki za miłe słowa Hi-lowy są zamontowane, ale na razie jeszcze nic nie regulowałem. Myślę, że z czasem gruchy się uklepią i auto osiądzie . Jak nie to podreguluję hi-lowami. Ten niebieski ma nadkola group-2, które troszkę maskują jego wysokość. Niemniej rzeczywiście, posadowiony jest niżej Z nowości, które zadziały się ostatnio: wizyta u Marka na regulację gaźnika, i poprawienie aparatu zapłonowego (m.in. ustawienie kąta wyprzedzenia zapłonu), wymiana oleju po docieraniu (przekulałem ok. 1000 km od remontu). Auto jeździ bardzo fajnie, czuć surowość prowadzenia jak w autach z lat 60 i o to generalnie chodziło. Przyspiesza bardzo dynamicznie, na razie, żeby nie przesadzić nadmiernie rozpędziłem Miniaka do 110 km/h. Zapas był jeszcze spory tak więc sądzę, że można znacznie szybciej. Układ kierowniczy i hamulce spisują się bardzo dobrze. Cieszę się, że wybrałem gruchy i koła 10". Komfort jest więcej niż zadowalający (poprzednio miałem Miniaka na 13" i to był istny koszmar - standardem było walenie w kolumnę kierownicy przy niewielkich nawet nierównościach). Drewniana kierownica też nie jest uciążliwa chociaż do prowadzenia zalecam rękawiczki . Dla tych, którzy zamierzają kupić lampę wstecznego (podróbkę Lucasa). Uważajcie na żarówkę. U mnie, ze względu na instalację elektryczną musiała być założona żarówka led. Inaczej wywalało bezpiecznik. Odnośnie wnętrza to niebawem zrobię sesję zdjęciową i wrzucę fotki. Pozdrawiam!
Poniżej fotki (marna jakość bo z telefonu ) z wizyty w Wieluniu oraz powrotu ze Stąporkowa po poprawkach.
Poniżej fotki (marna jakość bo z telefonu ) z wizyty w Wieluniu oraz powrotu ze Stąporkowa po poprawkach.
- Załączniki
-
- wielun 2015.1.JPG (285.46 KiB) Przejrzano 645 razy
-
- wielun 2015.2.JPG (280.23 KiB) Przejrzano 645 razy
-
- wieluń 2015.3.JPG (295.22 KiB) Przejrzano 645 razy
...i po powrocie ze Stąporkowa Pozdr.!
- Załączniki
-
- lodz 2015.JPG (225.31 KiB) Przejrzano 645 razy
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
Hello,
A jak rozwiązałeś sprawę ze światłem przeciwmgielnym? Bo nie zauważyłem żadnego na zdjęciu...
A jak rozwiązałeś sprawę ze światłem przeciwmgielnym? Bo nie zauważyłem żadnego na zdjęciu...
I o to chodzi, i o to chodzi...
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nie musi byc stary samochod
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- Austin
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper SPI
- Kontakt:
OK. Doczytałem, że w papierach 70 rocznik...
I o to chodzi, i o to chodzi...