Zarysowane plastiki

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
pionajelen
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini Cooper S

Zarysowane plastiki

Post autor: pionajelen »

Siemanko , niestety ostatnio zarysowałem tą plastikową listwę na zderzaku i nadkolu, która idzie wokół całego miniaka. :( Szukałem sposobów jak to naprawić (oprócz kupna nowej części oczywiście :P ) i jedynym sposobem jaki znalazłem na jakimś forum było delikatne zeszlifowanie rys strasznie drobnym papierem ściernym i potem spolerowanie czernidłem do zderzaków. Myślicie , że to dobry pomysł? A może ktoś z Was już sobie kiedyś poradził z podobnym problemem? Jeżeli tak to podzielcie się wiedzą :wink:
maxi king
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: r53

Re: Zarysowane plastiki

Post autor: maxi king »

pionajelen pisze:Siemanko , niestety ostatnio zarysowałem tą plastikową listwę na zderzaku i nadkolu, która idzie wokół całego miniaka. :( Szukałem sposobów jak to naprawić (oprócz kupna nowej części oczywiście :P ) i jedynym sposobem jaki znalazłem na jakimś forum było delikatne zeszlifowanie rys strasznie drobnym papierem ściernym i potem spolerowanie czernidłem do zderzaków. Myślicie , że to dobry pomysł? A może ktoś z Was już sobie kiedyś poradził z podobnym problemem? Jeżeli tak to podzielcie się wiedzą :wink:

Jak rysa nie jest zbyt głęboka to możesz spróbować polerki.
ODPOWIEDZ