DZIĘKUJĘ wszystkim - bez wyjątków
Moderator: flapjck1
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
DZIĘKUJĘ wszystkim - bez wyjątków
Hej
teraz coś czego jeszcze na tym forum raczej nie czytaliście
Piszę do Was drodzy forumowicze - przede wszystkim klubowicze - aby WAM serdecznie podziękować za ostatnie dwa lata z małym haczykiem
Cieszę się, że doceniliście to co robiłem do tej pory - dając mi kolejną kadencję prezesury w tym zajebistym klubie.
Ostatnia kadencja - był to dla mnie cholernie ciężki - ale pozytywny okres w moim życiu - w którym poznałem siebie na nowo.
Jestem człowiekiem chwilowych pasji, zajawek.
Niejednokrotnie łapałem się czegoś nowego - co wydawało się zajebiste - jednak szybko mi się odmieniało i nudziło
Jak się za coś zabierałem - to nigdy nie mogłem tego dokończyć
Nie raz moi rodzice śmiali się/ dziwili, że nie znudziła mi się jeszcze moja żona - bo zawsze łapię krótkotrwałe zajawki (z żoną jestem 16 lat )
Jednak w przypadku Mini to coś więcej - w przypadku Mini Klub Polska - to zdawało się być coś jeszcze więcej - chwilami wyżej rodziny
Nigdy w życiu nigdy niczego tak nie zacząłem aby skończyć to w taki sposób, że ktoś inny to pochwala - poza mną - TERAZ MI SIĘ UDAŁO
- to czego udało sie dokonać w tym klubie w zaledwie 2 lata - było oprócz założenia rodziny - największym sukcesem życiowym - dodatkowo najpiękniejszym okresem w moim życiu.
- nigdy, przenigdy niczemu sie tak nie poświęciłem.
Dziękuję wszystkim tym, którzy uwierzyli i wierzą we mnie, wszystkim tym, którzy stanęli za mną, wszystkim tym którzy docenili/doceniają moje działania.
Jak już wspomniałem - zostałem ponownie wybrany na prezesa tego stowarzyszenia w dniu wczorajszym (2.04.2016r.)
Nie ukrywam, że liczyłem na to - bo nieskromnie wiem, że odwaliłem kawał dobrej roboty.
Przez ostatnie 2 lata miałem wrażenie, że jestem jakby jednym z ojców założycieli tego klubu.
Pewna sytuacja jednak pozwoliła mi zejść na ziemię - przypominając , że jestem tu jednak obcy - są tu inni ojcowie - a ojców się słucha lub po prostu odchodzi z domu.
Tak więc ja nie zamierzam tych ojców słuchać - odchodzę -
Muszę tylko zakończyć pewien rozpoczęty projekt - tak więc oficjalna rezygnacja z funkcji prezesa to najpóźniej 30.05.2016r
Kocham Was ludziska !!!
Było super
PS Witek, Marta - PRZEPRASZAM -
teraz coś czego jeszcze na tym forum raczej nie czytaliście
Piszę do Was drodzy forumowicze - przede wszystkim klubowicze - aby WAM serdecznie podziękować za ostatnie dwa lata z małym haczykiem
Cieszę się, że doceniliście to co robiłem do tej pory - dając mi kolejną kadencję prezesury w tym zajebistym klubie.
Ostatnia kadencja - był to dla mnie cholernie ciężki - ale pozytywny okres w moim życiu - w którym poznałem siebie na nowo.
Jestem człowiekiem chwilowych pasji, zajawek.
Niejednokrotnie łapałem się czegoś nowego - co wydawało się zajebiste - jednak szybko mi się odmieniało i nudziło
Jak się za coś zabierałem - to nigdy nie mogłem tego dokończyć
Nie raz moi rodzice śmiali się/ dziwili, że nie znudziła mi się jeszcze moja żona - bo zawsze łapię krótkotrwałe zajawki (z żoną jestem 16 lat )
Jednak w przypadku Mini to coś więcej - w przypadku Mini Klub Polska - to zdawało się być coś jeszcze więcej - chwilami wyżej rodziny
Nigdy w życiu nigdy niczego tak nie zacząłem aby skończyć to w taki sposób, że ktoś inny to pochwala - poza mną - TERAZ MI SIĘ UDAŁO
- to czego udało sie dokonać w tym klubie w zaledwie 2 lata - było oprócz założenia rodziny - największym sukcesem życiowym - dodatkowo najpiękniejszym okresem w moim życiu.
- nigdy, przenigdy niczemu sie tak nie poświęciłem.
Dziękuję wszystkim tym, którzy uwierzyli i wierzą we mnie, wszystkim tym, którzy stanęli za mną, wszystkim tym którzy docenili/doceniają moje działania.
Jak już wspomniałem - zostałem ponownie wybrany na prezesa tego stowarzyszenia w dniu wczorajszym (2.04.2016r.)
Nie ukrywam, że liczyłem na to - bo nieskromnie wiem, że odwaliłem kawał dobrej roboty.
Przez ostatnie 2 lata miałem wrażenie, że jestem jakby jednym z ojców założycieli tego klubu.
Pewna sytuacja jednak pozwoliła mi zejść na ziemię - przypominając , że jestem tu jednak obcy - są tu inni ojcowie - a ojców się słucha lub po prostu odchodzi z domu.
Tak więc ja nie zamierzam tych ojców słuchać - odchodzę -
Muszę tylko zakończyć pewien rozpoczęty projekt - tak więc oficjalna rezygnacja z funkcji prezesa to najpóźniej 30.05.2016r
Kocham Was ludziska !!!
Było super
PS Witek, Marta - PRZEPRASZAM -
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: DZIĘKUJĘ wszystkim - bez wyjątków
Sławek, to były najlepsze dwa lata, mam nadzieje, ze następne dwa będą podobne!
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- dahoovka
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: rover mini 1990
Bemol, ja od razu deklaruję - jak Ty, to i ja. Kropka.BeMoL pisze:Tak więc ja nie zamierzam tych ojców słuchać - odchodzę
- Rysiu007
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972
No i sprawa sie rypla....
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
to jest jakieś chore ... Sławek uwierzyłem w Ciebie i widząc Twoje zaangażowanie sam stałem się członkiem klubu ... szkoda wielka ... naprawdę Cię podziwiam ... ustawiłeś wysoko poprzeczkę ... dzięki wielkie za wszystko ...
ps. jak będziesz kiedyś prezesem ...czegokolwiek ...to ja się zapisuję
ps. jak będziesz kiedyś prezesem ...czegokolwiek ...to ja się zapisuję
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Gibki dobrze powiedziane! dzięki Bemol!
- pszemax
- Klubowicz
- Posiadane auto: Rover Mini 1990 'Szary'
R 53 'eSka' - sprzedana :)
F 60
i pare innych - Lokalizacja: Zduńska Wola
- Kontakt:
Sławek! Q..a!
Robiłeś zawsze naprawdę dobrą robotę!
My też dziękujemy i do zobaczenia jeszcze nie raz!!
Robiłeś zawsze naprawdę dobrą robotę!
My też dziękujemy i do zobaczenia jeszcze nie raz!!
pszemax
- profesorr
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
BeMoL pisze:
-
może mógłbyś to rozwinąć..?jest dobrze,czujesz temat to dlaczego tak..?
660675798 /004915210893190
KBR
KRAINA BARDZO RADOSNA
KBR
KRAINA BARDZO RADOSNA
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
Hej
Dzięki wszystkim za wszystkie miłe słowa, przede wszystkim za te wszystkie telefony - CENNE ROZMOWY -
- Witek - dzięki raz jeszcze, że pofatygowałeś się aby mnie odwiedzić
- Marta - dzięki za solidarność
- to wszystko bardzo dla mnie ważne
Powrócę troszkę do pewnych spraw
- 2 lata temu zaraz po objęciu funkcji prezesa - po zaakceptowaniu i uzupełnieniu składu na dodatkowym walnym - o ile dobrze pamietam - zajęliśmy się zmianą LOGO MKP
- dlaczego?
wiem, że niektórym się to podobało, niektórym nie - jednak tak naprawdę zmiana ta okazała sie mieć większe znaczenie
- to logo - to nowy rozdział - to zmiana sposobu funkcjonowania klubu, to inna metoda zarządzania - inne spojrzenie - to też niepatrzenie w przeszłość, z która właściwie nie miałem nic wspólnego i szczerze mało mnie ona interesowała.
Miałem/mieliśmy swoją receptę, którą systematycznie realizowaliśmy - która okazała sie być dobrym lekarstwem bo pacjent został wyleczony.
Po dwóch latach obudził się pewien wirus z dawnych lat - na tego wirusa nie ma lekarstwa - jednak jest on już teraz jak zwykły katar, który raz jest, a raz go nie ma - i tak zapewne będzie zawsze
Dochodzę do wniosku, że poparcie mamy tak ogromne, u tylu ludzi wzbudziliśmy nadzieję, że po tygodniu od mojego ostatniego oświadczenia - nie mam sumienia tak po prostu zostawiać tego wszystkiego.
Z katarem da sie przecież żyć - KATAR to nie choroba
W ciągu trwającej już kolejnej kadencji - zamierzam dalej kontynuować to co robiliśmy do tej pory - również w takiej samej formie
- jako Zarząd mamy władzę, którą dostaliśmy od Was klubowiczów - będziemy działać tak jak uważamy - a Wy nas rozliczycie przy następnej okazji - prawdopodobnie za 2 lata
- Przepraszam za całe zamieszanie - jednak tak chyba po prostu miało być -
Pozdrawiam
wciąż PREZES
BeMoL
Dzięki wszystkim za wszystkie miłe słowa, przede wszystkim za te wszystkie telefony - CENNE ROZMOWY -
- Witek - dzięki raz jeszcze, że pofatygowałeś się aby mnie odwiedzić
- Marta - dzięki za solidarność
- to wszystko bardzo dla mnie ważne
Powrócę troszkę do pewnych spraw
- 2 lata temu zaraz po objęciu funkcji prezesa - po zaakceptowaniu i uzupełnieniu składu na dodatkowym walnym - o ile dobrze pamietam - zajęliśmy się zmianą LOGO MKP
- dlaczego?
wiem, że niektórym się to podobało, niektórym nie - jednak tak naprawdę zmiana ta okazała sie mieć większe znaczenie
- to logo - to nowy rozdział - to zmiana sposobu funkcjonowania klubu, to inna metoda zarządzania - inne spojrzenie - to też niepatrzenie w przeszłość, z która właściwie nie miałem nic wspólnego i szczerze mało mnie ona interesowała.
Miałem/mieliśmy swoją receptę, którą systematycznie realizowaliśmy - która okazała sie być dobrym lekarstwem bo pacjent został wyleczony.
Po dwóch latach obudził się pewien wirus z dawnych lat - na tego wirusa nie ma lekarstwa - jednak jest on już teraz jak zwykły katar, który raz jest, a raz go nie ma - i tak zapewne będzie zawsze
Dochodzę do wniosku, że poparcie mamy tak ogromne, u tylu ludzi wzbudziliśmy nadzieję, że po tygodniu od mojego ostatniego oświadczenia - nie mam sumienia tak po prostu zostawiać tego wszystkiego.
Z katarem da sie przecież żyć - KATAR to nie choroba
W ciągu trwającej już kolejnej kadencji - zamierzam dalej kontynuować to co robiliśmy do tej pory - również w takiej samej formie
- jako Zarząd mamy władzę, którą dostaliśmy od Was klubowiczów - będziemy działać tak jak uważamy - a Wy nas rozliczycie przy następnej okazji - prawdopodobnie za 2 lata
- Przepraszam za całe zamieszanie - jednak tak chyba po prostu miało być -
Pozdrawiam
wciąż PREZES
BeMoL
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Wiedziałem ,że nie dasz dupy
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
cieszę się, że nie musiałem dzwonić Ja
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Opel Manta B 1979
Opel Manta B 1979
- gliwacz
- Nowy
- Posiadane auto: MINI Seven Cooper S F56
Bemol !!!! Cieszę się bardzo...
Żyj MINI, Odważ się Zapraszamy do salonu Dealer MINI Zdunek Premium
- Rysiu007
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini mk3, mini Clubman 1972
No w koncu dotarlo do Ciebie , ze masz poparcie nas wszystkich!!!
I USED TO BE A PEOPLE PERSON but people ruined that for me