Mini Cooper R56
Re: Mini Cooper R56
Prezentuje się zacnie, chociaż z tym gwintem to IMO lekka przesada w naszych warunkach... co innego Niemcy czy Francja. Jeździłem obniżonym Sejem swego czasu, mordęga. Od tego czasu jestem zwolennikiem takich modyfikacji, które nie szkodzą użyteczności.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
marudzisz jak stara baba gratki modów ,zajebiście to wyszło
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper r56
Wszystko zależy od gwintu, KW to nie TAtechnic, czy inny zawias za 1000zł, ten plasuje się w przedziale od 880 do 1100 dolców i nie jest betonem idzie go minimalnie ruszyć tak jak jest teraz złożony ,mi udało się kupić z auta które trafiło do Polski z Szwajcarii wbite w dokumenty 5 miesięcy temu w wtorek okaże się czy było warto, mam znajomych którzy mają sporą styczność z różnymi zawieszeniami i kazali mi go łykać bez martwienia się o komfortZbigg pisze:Prezentuje się zacnie, chociaż z tym gwintem to IMO lekka przesada w naszych warunkach... co innego Niemcy czy Francja. Jeździłem obniżonym Sejem swego czasu, mordęga. Od tego czasu jestem zwolennikiem takich modyfikacji, które nie szkodzą użyteczności.
Dzięki,pomysłów jeszcze sporo, ale trochę trzeba zwolnićalan pisze:marudzisz jak stara baba gratki modów ,zajebiście to wyszło
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper S Clubman R55
- Kontakt:
Efekt finalny jest fantastyczny. Auto prezentuje się naprawdę wyjątkowo. Gratulacje!
Zapraszam na http://www.carparts.com.pl
-
- Nowy
Zawieszenie w aucie, żona się przejechała nie marudzi że jest twardo więc tak jak pisałem KW to nie byle co, jak wyjąłem mój zawiech to szok, na początku jak sprzedający KW mówił, mi że jest w dokumenty 5 miesięcy temu wpisany w Szwajcarii nie wierzyłem, jak zobaczyłem moje sprężyny po 5 miesiącach i 5 tyś km to już uwierzyłem, jednak to się niszczy i traci urok. Został jeszcze spory zakres regulacji, od tego co na foto które prezentują gwint podkręciliśmy 1cm w górę, wymusiły to na mnie koła 8,25 z et35 trochę za szeroko i przycierało jak dobijał na nierównościach ale to jest zielone światło na kolejny sezon nowe koło Obecnie 2 fotki w weekend coś więcej:
PS.Moje zawieszenie całe, mcpersony i 5 miesięczne sprężyny H&R -30 na sprzedaż komplet oddam za 600zł
PS.Moje zawieszenie całe, mcpersony i 5 miesięczne sprężyny H&R -30 na sprzedaż komplet oddam za 600zł
- lookee94
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Clubman S
Ładnie siedzi, ciekaw jestem komfortu w stosunku do sprężyn, chętnie bym to porównał własnym zadkiem
Bo u mnie trochę twardszy jest - zęby na poprzecznych koleinach wypadają
Orientuje się ktoś czy te sprężyny podejdą pod clubmana?
Bo u mnie trochę twardszy jest - zęby na poprzecznych koleinach wypadają
Orientuje się ktoś czy te sprężyny podejdą pod clubmana?
-
- Nowy
Ostatni weekend spędziłem w mega miejscu, wpadł mi nawet pomysł że można by tam zorganizować kolejny zlot spot Mini, dokładnie Pieskowa Skała, około 12km równej płaskiej krętej drogi, mega widoki i klimat miazga, R56 zebrało kilka pochwał za mody:)
Film pokazujący klimat imprezy oraz miejsce po 2 minucie widać Miniaka:
https://www.youtube.com/watch?v=ZFTn1aBnZEA
Więcej fot na FB:
https://www.facebook.com/MiniR56/?ref=bookmarks
Film pokazujący klimat imprezy oraz miejsce po 2 minucie widać Miniaka:
https://www.youtube.com/watch?v=ZFTn1aBnZEA
Więcej fot na FB:
https://www.facebook.com/MiniR56/?ref=bookmarks
-
- Nowy
Wleciały regulowane wahacze tył górne, korekta zawieszenia poszło jeszcze tyci w dół, linia dachu stoi teraz prosto,ustawiona laserowa zbieżność, oraz mała grafika dla zaprzyjaźnionej firmy:
Były też małe problemy z silnikiem, przelewał paliwo tani komp diagnozujący pokazywał jakieś dziwne, rzeczy jednak po zdiagnozowaniu na konkretnym programie okazało się, że sonda za katem padła.
Były też małe problemy z silnikiem, przelewał paliwo tani komp diagnozujący pokazywał jakieś dziwne, rzeczy jednak po zdiagnozowaniu na konkretnym programie okazało się, że sonda za katem padła.
- lookee94
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Clubman S
Jak za niebieskim nie przepadam, ten jest kozak, tylko więcej czerni!!!
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
MEGA
Wyszedł naprawdę zajefajnie
Wyszedł naprawdę zajefajnie
-
- Nowy
Chce malować, klamki,obudowy kierunkowskazów, oraz wlew paliwa z coopera Slookee94 pisze:Jak za niebieskim nie przepadam, ten jest kozak, tylko więcej czerni!!!
jakiej firmy ?Maslo pisze:Wleciały regulowane wahacze tył górne, korekta zawieszenia poszło jeszcze tyci w dół, linia dachu stoi teraz prosto,ustawiona laserowa zbieżność,