Legendy Motoryzacji!!!
Moderator: flapjck1
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
Re: Legendy Motoryzacji!!!
witam
Też nie mam TVN Turbo , wiec czekam z niecierpliwością na zamieszczenie tego odcinka na serwerze forumowym
Też nie mam TVN Turbo , wiec czekam z niecierpliwością na zamieszczenie tego odcinka na serwerze forumowym
Witam serdecznie
Juz jest gotowe czeka tylko na przeslanie na serwer , ale byl z tym pewien problem.Mam nadzieje ze dzis dojdzie, plik nie jest maly bo 73Mb . Tak na wyrost jak by ktos nie mogl otworzyc to w katalogu z filmami bedzie tez zestaw kodekow do zainstalowania (to konkretnie jest w Divx 4)
PZDR
[ Dodano: Sob 16 Kwi, 2005 7:56 am ]
Witam serdecznie
NOOOO nareszcie udalo mi sie upchnac na serwer "Legendy motoryzacji" , plik ma 75,36 Mb nazywa sie MINITVN.avi
Filmy i kodeki
Jest jeszcze klip z Bialegostoku i prezentacja na IMM2004
PZDR
Juz jest gotowe czeka tylko na przeslanie na serwer , ale byl z tym pewien problem.Mam nadzieje ze dzis dojdzie, plik nie jest maly bo 73Mb . Tak na wyrost jak by ktos nie mogl otworzyc to w katalogu z filmami bedzie tez zestaw kodekow do zainstalowania (to konkretnie jest w Divx 4)
PZDR
[ Dodano: Sob 16 Kwi, 2005 7:56 am ]
Witam serdecznie
NOOOO nareszcie udalo mi sie upchnac na serwer "Legendy motoryzacji" , plik ma 75,36 Mb nazywa sie MINITVN.avi
Filmy i kodeki
Jest jeszcze klip z Bialegostoku i prezentacja na IMM2004
PZDR
a co sądzicie o tym miniaku Pana Andrzeja z tego materiału
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
zmienia sie w nim troche
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
masz racje .....uszczelki wymieniłem i głowice splanowałem a przy okazji mi szpilka poszła
...jak by tu ...
...miałem się po prostu przywitać, ale jakoś tak odgrzebałem stare posty no i łezka się w oku zakręciła.
...tych których znalem witam ponownie, tych których nie znam mam nadzieje poznać.
Zaraz ktoś zapyta dlaczego odgrzebałem ten watek, jak bym nie miał nic lepszego to roboty, jest w tym pewien sens,
Możne ktoś gdzieś w zakątkach dysku zachomikował odcinek Legend i reklamówkę na IMM(ostał mi się tylko FastyRace), muszę młodemu odpowiedzieć na pytanie dlaczego kupiliśmy taki malutki samochód, a w obrazkach działa lepiej
A żeby nie było zupełnie OT
Z perspektywy tych 10-ciu lat, nic się nie zmieniło w moim oglądzie - plastik ale szybki skubany.
...miałem się po prostu przywitać, ale jakoś tak odgrzebałem stare posty no i łezka się w oku zakręciła.
...tych których znalem witam ponownie, tych których nie znam mam nadzieje poznać.
Zaraz ktoś zapyta dlaczego odgrzebałem ten watek, jak bym nie miał nic lepszego to roboty, jest w tym pewien sens,
Możne ktoś gdzieś w zakątkach dysku zachomikował odcinek Legend i reklamówkę na IMM(ostał mi się tylko FastyRace), muszę młodemu odpowiedzieć na pytanie dlaczego kupiliśmy taki malutki samochód, a w obrazkach działa lepiej
A żeby nie było zupełnie OT
Z perspektywy tych 10-ciu lat, nic się nie zmieniło w moim oglądzie - plastik ale szybki skubany.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Ooooooo Konrad! Zyjesz?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Reklamówka na IMM to ta z "numa numa ej" jako muzyka w tle?
Pamiętam, że kiedyś nagrywałem relację TVN-u z Polskiego IMM, może znajdę.
Z Radomia też jakąś relację miałem.
Pamiętam, że kiedyś nagrywałem relację TVN-u z Polskiego IMM, może znajdę.
Z Radomia też jakąś relację miałem.
Tooomek, kope lat
@dziesio - nunma numa - jak najbardziej , jak byś wygrzebał będę zobowiązany
@dziesio - nunma numa - jak najbardziej , jak byś wygrzebał będę zobowiązany
Gdybyście byli uprzejmi wrzucić mi to gdzieś tu :
https://1drv.ms/f/s!Au5HPc9LoJnig-F769CMEokKad_1_w
https://1drv.ms/f/s!Au5HPc9LoJnig-F769CMEokKad_1_w
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Zapomniałem totalnie o tym, ale przypadkowo do tego tematu wróciłem:
Rogal to kiedyśc wrzucał na jutubę:
https://www.youtube.com/watch?v=pGq71l72CzQ
Pewnie z powodu praw autorskich youtube wyciszył dzwięk i tylko Paddy'ego słychać
Rogal to kiedyśc wrzucał na jutubę:
https://www.youtube.com/watch?v=pGq71l72CzQ
Pewnie z powodu praw autorskich youtube wyciszył dzwięk i tylko Paddy'ego słychać
Panowie, naobiecywaliście, narobiliście smaku i ...... tak się nie godzi.
Przypominam się, jak ktoś ma stare materiały to chętni bym powspominał przy bezalkoholowym.
Przypominam się, jak ktoś ma stare materiały to chętni bym powspominał przy bezalkoholowym.