Verva Street Racing 2016
Moderator: flapjck1
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Verva Street Racing 2016
Jak co roku dostaliśmy zaproszenie na Verva Street Racing.
Kto był ten wie jak było i nie ma co do tego wracać, natomiast w tym roku forma imprezy ulega zmianie.
Całość będzie się odbywać na błoniach Stadionu Narodowego i ma to być otwarte dla wszystkich pit-party z darmowym wejściem. Rozstawione stoiska, koncerty, pokazy itp.
Data eventu to 17.09.2016 w godzinach 13-21.
Mozemy sie rozstawic tak z okolo 8-mioma samochodami, kwestia rozstawieni namiotu klubowego jest pewnie do dogadania.
W przeciwienstwie do lat poprzednich nie ma czegos takiego, ze mamy czekac na sygnal kiedy mozna wyjechac samochodem na jakis parking. Po zakonczeniu imprezy wyjezdzamy do domu/na piwo i tyle.
Jesli chodzi o bonusy dla wlascicieli to generalnie mozemy otrzymac jakies gadzety i jakas gastronomie :/
Czy ktos z okolic Warszawy bylby chetny porzucic pojazd na jeden dzien? Mysle ze moglyby byc nawet jakas jedna sztuka nowych mini albo nawet dwie
Jak ktos chetny to piszcie, napisze szczegoly.
Kto był ten wie jak było i nie ma co do tego wracać, natomiast w tym roku forma imprezy ulega zmianie.
Całość będzie się odbywać na błoniach Stadionu Narodowego i ma to być otwarte dla wszystkich pit-party z darmowym wejściem. Rozstawione stoiska, koncerty, pokazy itp.
Data eventu to 17.09.2016 w godzinach 13-21.
Mozemy sie rozstawic tak z okolo 8-mioma samochodami, kwestia rozstawieni namiotu klubowego jest pewnie do dogadania.
W przeciwienstwie do lat poprzednich nie ma czegos takiego, ze mamy czekac na sygnal kiedy mozna wyjechac samochodem na jakis parking. Po zakonczeniu imprezy wyjezdzamy do domu/na piwo i tyle.
Jesli chodzi o bonusy dla wlascicieli to generalnie mozemy otrzymac jakies gadzety i jakas gastronomie :/
Czy ktos z okolic Warszawy bylby chetny porzucic pojazd na jeden dzien? Mysle ze moglyby byc nawet jakas jedna sztuka nowych mini albo nawet dwie
Jak ktos chetny to piszcie, napisze szczegoly.
- dahoovka
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: rover mini 1990
Re: Verva Street Racing 2016
Po zeszłym roku już im nie ufam
Ale jakbyś potrzebował pomocy w ogarnianiu, to wal śmiało
Ale jakbyś potrzebował pomocy w ogarnianiu, to wal śmiało
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
ja to już po poprzednich latach stwierdziłem, że nie ma co, ale w związku ze zmiana formy stwierdziłem, że od razu nie odrzucę propozycji.
Jak ktoś jest zatem chętny to czekam na odpowiedź do poniedziałku.
Jak ktoś jest zatem chętny to czekam na odpowiedź do poniedziałku.
- BeMoL
- Super użytkownik
- Posiadane auto: MINI Cooper S Cabrio
słyszałem właśnie o tej innej formie -czyli coś jak przy pierwszej edycji się zapowiada - a ta była genialna
wal śmiało co trzeba - jeśli możemy zrobić strefę klubową - mamy teraz sporo nowinek gadżetowych od MINI PL - mamy się czym pochwalić
wal śmiało co trzeba - jeśli możemy zrobić strefę klubową - mamy teraz sporo nowinek gadżetowych od MINI PL - mamy się czym pochwalić
- BeMoL
- Super użytkownik
Dziesio - czy jesteś w stanie - przy pomocy Marty pomóc ogarnąć ten temat?
Ja ze swojej strony mogę zagwarantować, że dowiozę to co potrzebne - wsiądę w busa i wezmę całą nasza nową infrastrukturę -
Przede wszystkim ważne jest czy MINI POLSKA wykupiło miejsce dla siebie - wtedy to juz raczej z górki
Ja ze swojej strony mogę zagwarantować, że dowiozę to co potrzebne - wsiądę w busa i wezmę całą nasza nową infrastrukturę -
Przede wszystkim ważne jest czy MINI POLSKA wykupiło miejsce dla siebie - wtedy to juz raczej z górki
- artur_rat
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI 1300
Jeśli jest taka możliwość to ja chętnie przyjadę.
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Najwazniejsze w tym momencie czy znajda sie chetni zeby postawic pojazdy. Ja dwie sztuki moge przywiezc, z Grzegorzem Gacem rozmawialem o 6-8 zatem mamy 3. co do zaplecza to ustale co mozemy. Mowilem o namiocie, powinno dac rade - powinno.
Bemol zadzwonie dzisiaj to ustalimy.
Bemol zadzwonie dzisiaj to ustalimy.
ja też moge postawić
sądu nie ma... ale wyrok wydany na wieczność, z ogólnego też mnie wyrzucą;-)
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Ok, wyraziłem nasze zainteresowanie imprezą, będę ustalał co i jak i dam znać.
Wstępnie plan jest taki, że samochody na błonia Stadionu Narodowego wstawiamy w piątek wieczorem i odbieramy w sobotę wieczorem.
Jeśli są jeszcze chętni to zapraszam.
Wstępnie plan jest taki, że samochody na błonia Stadionu Narodowego wstawiamy w piątek wieczorem i odbieramy w sobotę wieczorem.
Jeśli są jeszcze chętni to zapraszam.
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
czestermo, artur_rat prześlijcie mi proszę na PW albo emailem następujące informacje:
Dokładny model, rok produkcji, w miarę możliwości kolor i krótki opis, czy jest coś czym dany egzemplarz się wyróżnia, jakaś historia, o ile możliwe numer rej. i mię i nazwisko właściciela.
Dokładny model, rok produkcji, w miarę możliwości kolor i krótki opis, czy jest coś czym dany egzemplarz się wyróżnia, jakaś historia, o ile możliwe numer rej. i mię i nazwisko właściciela.
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
to i ja mogę postawić
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
to tak samo jak reszta mi napisz co i jak.
- BeMoL
- Super użytkownik
Wypada mi przeprowadzka w tym terminie jednak miała byc wczesniej ale przeciąga sie remont - moge przeslac namiot kurierem - chyba ze ktos jeździ w kierunku Wawy z moich okolic to moge przekazać
- dziesio
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
zgadamy sie. Jestesmy juz oficjalnie zgloszeni, wlasnie dostalem papiery do wypelnienia, dam znac zainteresowanym co dalej.
- artur_rat
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MINI 1300
To czekamy.