1. Kilka dni temu zgubiłem portfel przez co doszczętnie przeszukałem mini. Co za tym idzie kilka razy przejechalem fotelem przód tył. Rano po odpaleniu kontrolka PODUSZKI znika po czym zapala sie na stałe i nie gaśnie. Macie jakieś pomysły?
2. Łożysko. Czytalem kilka postów poniżej o buczeniu przy jezdzie na wprost a przy skrecaniu znika. Mam to samo przy jezdzie na wprost mam wrazenie jak by huczalo z lewej strony przy skrecie delikatnie w prawo ustaje. Przestaje huczec tez w roznych gtanicach predkosci tj przy 80-90 huczy a gdy wejdzie na ok 110 ustaje po czym przy 120 znowu slychac. Czy to aby łożysko czy coś innego?
3. Kluczyk a raczej jego pilot. Kupiłem pusty kluczyk na allegro. Przy da się przełożyć samemu grot bo elktronike wiem ze sie da. Jeżeli nie to do dorobienia?
Pytane jeszcze o wyswietlacz komputer w obrotomierzu? Te biedniejsze wersje jego nie posiadaly?
Kontrolka ABS, wymiana łożyska, kluczyk
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini R50
- Alex
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53 2003
Re: Kontrolka ABS, wymiana łożyska, kluczyk
1. Pod fotelem masz kostki przewodów od poduszek - u mnie też często przy sprzątaniu wyskakuje ten błąd - poprawiam i jest ok.
2. Może być łożysko ale nie koniecznie, zdejmij koło i sprawdź.
3. Dorabiają grot bez problemu. Ja dorabiałem w Firmie Kluczyk na malborskiej w Krakowie.
O jaki wyświetlacz Ci chodzi?
2. Może być łożysko ale nie koniecznie, zdejmij koło i sprawdź.
3. Dorabiają grot bez problemu. Ja dorabiałem w Firmie Kluczyk na malborskiej w Krakowie.
O jaki wyświetlacz Ci chodzi?
Mini Cooper S R53 2003
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini R50
W zegarze obrotomierza, taki mały prostokątny. U mnie w mini z 02r od kupna swieci tylko na pomaranczowo i nic nie wyswietla. To normalne?
- Alex
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53 2003
rozumiem że na kierownicy masz jeden zegar?
Nie wiem w takim razie jak jest bo mam dwa i w prostokątnym mam m.in. przebieg..
Nie wiem w takim razie jak jest bo mam dwa i w prostokątnym mam m.in. przebieg..
Mini Cooper S R53 2003
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Klikkamilczewa pisze:W zegarze obrotomierza, taki mały prostokątny. U mnie w mini z 02r od kupna swieci tylko na pomaranczowo i nic nie wyswietla. To normalne?
Bzyku