Witajcie,
Przymierzam się powoli do napraw blacharskich w swoich mini.
Pytania mam dwa, gdzie najlepiej zamawiać blachy i jaka jest ich jakość?
Na razie myślę o przednich błotnikach, podłodze.
Blachy
Moderator: flapjck1
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Re: Blachy
najlepsze są HERITAGE ... ale ich ceny powalają ... inne to różnie ... choć można dostać nawet w katoforezie ale z dopasowaniem jest więcej pracy...
- cjango
- Klubowicz
- Posiadane auto: 95' 1.3SPI PDM
na TMF polecają m-machine panels. Jak byś robił zamówienie to daj znać
Kupiłem niedawno w limorze. Grubość blachy, wydaje się być cieńsza od oryginału.
Pas tylny - okej wszystko cacy
progi też okej.
Mocowanie wózka tył - porażka. Przy próbie przykręcenia wózka nakrętki które są zgrzane odpadły. Mój błąd że ich nie przyspawałem dodatkowo. Narobiłem sobie tylko roboty.
Pas, błotniki przód - wydają się w porzadku. Jeszcze nie przyspawane.
Pas tylny - okej wszystko cacy
progi też okej.
Mocowanie wózka tył - porażka. Przy próbie przykręcenia wózka nakrętki które są zgrzane odpadły. Mój błąd że ich nie przyspawałem dodatkowo. Narobiłem sobie tylko roboty.
Pas, błotniki przód - wydają się w porzadku. Jeszcze nie przyspawane.
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Jak zobaczyłem to lipne mocowanie to od razu postanowiłem samemu zrobić swoje... pancerne ... w sumie sporo mniejszych elementów można dorobić samemu np. zamknięcie narożników tylnego dolnego pasa , mocowania wózków , narożniki tylnego błotnika przy progach , skrzynkę na aku, zamknięcie rogów podszybia ... choć przyznam,że czasem lepiej kupić i mieć dzień do przoduDARKMAN pisze: Mocowanie wózka tył - porażka. Przy próbie przykręcenia wózka nakrętki które są zgrzane odpadły. Mój błąd że ich nie przyspawałem dodatkowo. Narobiłem sobie tylko roboty.
.
dołączam się, też bym wziął mały zestawcjango pisze:na TMF polecają m-machine panels. Jak byś robił zamówienie to daj znać
Renowacja Pojazdów " Classic Garage by DorX " 512 129 129