Z przyjemnością zawiadamiam wszystkich, że po dzisiejszym spotkaniu jesteśmy gotowi do wyjazdu na zlot.
Godzina ustalona i ekipa już też.
Mam nadzieje, że nikt się nie wyłamie, a kto chce dołączyć to zapraszamy!
Prezes musi "z wiadomych przyczyn" prowadzic cały konwój miniaków ...tak bedzie bezpieczniej.
A wracając do tematu wyjazdu, kogo nie było to mówie: piątek 29.04. o godzinie 18:00 przy maltance (tam gdzie spotkania).
Ja biore grila na 200 porcji, Adam przedni pas do miniaka , a reszta jedzenie i piwo !
...o czym to zapomniałem? ...aaa samochód! Właśnie, stoi jeszcze na kołkach u lakiernika. Ale mam jeszcze 2 tygodnie także chyba zdąże! No, ewentualnie się spóźnie z 10 min ale nie więcej.
Pozdarawiam wszystkich Minimaniaków!!!
Poznań już gotowy do wyjazdu!
Moderator: flapjck1
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: Poznań już gotowy do wyjazdu!
magic pisze:Ja biore grila na 200 porcji, Adam przedni pas do miniaka , a reszta jedzenie i piwo
Magic... węgiel... zapomniales o weglu... Zapas wegla jedzie u nas na tylnej kanapie.
Dwa info dla tych, ktorzy nie dotrali: chcemy wyjechac w miare sprawnie, wiec postarajcie sie byc punktualnie. Na miejsce dojedziemy pewnie kolo 24.00, wiec radzimy zabrac ze soba piwko i inne skladniki na kolacje, bo nie wiadomo, czy cos bedzie tam tak dlugo czynne.
Pozdy for all
PS: cholernie sie ciesze, ze w koncu dotarlem na spotkanie - extra bylo pogadac
1957 Oldsmobile 98 (project)
1970 Dodge Challenger T/A
1999 Mini40
v^v /|/|||\|| /\|]|]|[''|''|[]|\| v^v
1999 Mini40
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Poznań już gotowy do wyjazdu!
zazdroszcze wam bo moja kobieta mi kracze ze sie nie wyrobie ze skladaniem samochodu i boje sie ze ma racje
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
wyjazd na zlot
Ja zdecydowałam się jechać wcześniej niż grupa poznańska zaplanowała, ponieważ chce pozwiedzać po drodzę Częstochowę a poza tym za świeże mam jeszcze prawko i wolałabym jechać jak jest jasno, choć przejechałam już 2 tys. km kręcąc się po Poznaniu to będzie to moją pierwsza dłuższa trasa, więc apeluje abyście nie czekali za mną i moim czarno-białym Miniakiem
Mam nadzieję że reszta grupy nie będzie mi miała za złe ten brak solidarności
Pozdrowienia dla Poznaniaków
Mam nadzieję że reszta grupy nie będzie mi miała za złe ten brak solidarności
Pozdrowienia dla Poznaniaków
- fil
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: wyjazd na zlot
fissan pisze:Ja zdecydowałam się jechać wcześniej niż grupa poznańska zaplanowała /ciach/
No problemo - takim razie do zobaczenia na miejscu.
filip
1957 Oldsmobile 98 (project)
1999 Mini40
1999 Mini40