A da siemzrobic tak:Psztymucel pisze:
Co do paska na dole, to teraz są tylko urodziny, bo nic się nie dzieje. Można wydłużyć- 2tygodnie jest Ok?
W prYszlymmiesiacu wydarzenie takie i takie? Urodziny jedne stopien waznosc, zlot inny?
Moderator: flapjck1
A da siemzrobic tak:Psztymucel pisze:
Co do paska na dole, to teraz są tylko urodziny, bo nic się nie dzieje. Można wydłużyć- 2tygodnie jest Ok?
no nie tego oczekiwałem nie wziąłem poprawki na brak czytania ze zrozumieniem ale widocznie miejsce na pogaduche zlotową tez potrzebne ... wiec może poczekajmy na konkretne daty i np. w okolicach lutego stwórzmy listę...Psztymucel pisze:Gibki, czy to jest forma jaką chcesz?? Chyba, data nie ustalona, Myśliniecki na pewno będzie?? To wiele nie mówi i z przejżystością nie ma wiele wspólnego.
Super, że dałeś przykładGibki Staruszek pisze:generalnie chodziło mi o coś takiego :
http://minilogie.de/index.php?p=scene-drives
Może przykleić taka listę już gotową jako temat wiodący działu ... bez możliwości wpisów jedynie moderator może robić aktualizacje.
Gibki ale jesteś wymagający pytanie za pytaniemGibki Staruszek pisze:dzięki za takie podejście do sprawy mam nadzieje ,że mapka będzie pomocna ...
I mam jeszcze pytanie ... czy w pierwszy weekend lipca jest jakaś impreza ?
odpowiedź ...cjango pisze:Gibki ale jesteś wymagający pytanie za pytaniemGibki Staruszek pisze:dzięki za takie podejście do sprawy mam nadzieje ,że mapka będzie pomocna ...
I mam jeszcze pytanie ... czy w pierwszy weekend lipca jest jakaś impreza ?
ale podoba mi się. Czyli jak będziemy chcieli coś dodać na mapce to mamy pisać w tym wątku? czy jakoś inaczej zgłaszać?
Psztymucel pisze:
Po drugie wystarczy, że ktoś utworzy temat I poda daty, tak, że one się pojawią w kalendarzu. Ja już będę wiedział co z tym robić. Z rokiem masz rację, bo już mogę nanieść na mapę IMM w Portugalii I w UK.
.