Opinie o tlumiku od Direnza i Ulter
- pionajelen
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S
Re: Opinie o tlumiku od Direnza i Ulter
Właśnie.. rezonator. No jak patrzyłem na Millteka to wersja nierezonowana lepiej brzmi niż ta rezonowana
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini cooper s r53
Wszystko zalezy kto co lubipionajelen pisze:Właśnie.. rezonator. No jak patrzyłem na Millteka to wersja nierezonowana lepiej brzmi niż ta rezonowana
Ja zmienilem wydech tylko i wylacznie pod kontem osiagow silnika a poprawa akusryczna byla "skutkiem ubacznym"
Ale nie ukrywam ze glosnosc na obecnym poziomie mnie zadowala bo uzywam auta codziennie i na dosc czeste weekendowe wyjazdy no i posiadam dosc rozbudowany system audio a zagluszac go wydechem mijalo by sie z celem.
- pionajelen
- Swój Człowiek
Ja jestem jeszcze młody i głupi to pewnie dlatego ale raczej i tak zostawie tak jak jest. Dzisiaj właśnie Direnza przyszła i już nie mogę się doczekać aż ją założę. Jest duża różnica w porównaniu do serii?
- Aikonus
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53 Black Monster
Daj fotki i nagraj dźwięk jak chodzi-:) po założeniu.
-
- Swój Człowiek
W porownaniu do serii powiem to moze takpionajelen pisze:Ja jestem jeszcze młody i głupi to pewnie dlatego ale raczej i tak zostawie tak jak jest. Dzisiaj właśnie Direnza przyszła i już nie mogę się doczekać aż ją założę. Jest duża różnica w porównaniu do serii?
Nie ma porownania
Jak pierwsze wrazenia co sadzisz o jakosci wykonania moim zdaniem za takie pieniadze lipy nie ma.
A skromnie sie chwalac w sobote moj miniok wyplul 253 kucyki na hamowni. Wiec 300 jest w zasiegu
- pionajelen
- Swój Człowiek
Aj tym bardziej nie mogę się doczekąć!
A jakość dla mnie bardzo dobra jak na taki hajs, w sumie ta stal nierdzewna tak ładnie się błyszczy, że z chęcią bym sobie powiesił cały wydech w pokoju na ścianie
No to ładnie, będziesz próbował do 300 dobić?
A jakość dla mnie bardzo dobra jak na taki hajs, w sumie ta stal nierdzewna tak ładnie się błyszczy, że z chęcią bym sobie powiesił cały wydech w pokoju na ścianie
-
- Swój Człowiek
Powiem szczerze ze bym chcial ale nie jestem pewien trwalosci sprzegla i skrzyni zobaczymy jak bedzie sie zachowywal podczas strojenia.pionajelen pisze:Aj tym bardziej nie mogę się doczekąć!
Ale wydaje mi sie ze 280 by w zypelnosci wystarczyło no ale 300 brzmi dumnie hahaha.
Kiedy bedziesz wydech wstawial?
- pionajelen
- Swój Człowiek
Za 3 godziny
- pionajelen
- Swój Człowiek
Mam dopiero kilka godzin ale już jestem zakochany strzały z dupy bardziej soczyste, jak wkręcisz na wysokie obroty to od razu agresywniej brzmi a spokojna jazda jest nie jeste uciążliwa bo na niskich obrotach nie jest za głośny, polecam za te pieniążki! Zobaczymy z czasem jak z trwałością ale jak Ty mówisz, że masz już póltora roku i nic się nie dzieje to raczej nic się nie będzie działo
-
- Swój Człowiek
Nie sadze ze bedziesz mial problemypionajelen pisze:Mam dopiero kilka godzin ale już jestem zakochany strzały z dupy bardziej soczyste, jak wkręcisz na wysokie obroty to od razu agresywniej brzmi a spokojna jazda jest nie jeste uciążliwa bo na niskich obrotach nie jest za głośny, polecam za te pieniążki! Zobaczymy z czasem jak z trwałością ale jak Ty mówisz, że masz już póltora roku i nic się nie dzieje to raczej nic się nie będzie działo
Co prawda w uk nie ma tak srogich zim i posypywania drog.
Ale jednak co kwasowka to kwasoka
Ciesze sie ze jestes zadowolony z czasem jak sie ułoży i troche upali nieznacznie bedzie glosniej.
- Aikonus
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MCS R53 Black Monster
Pionajelen a jak z montażem byłes przy tym, poszło gładko:P?
-
- Nowy
- Posiadane auto: Cooper S R53
Czyli jednym słowem mówicie że warto......a miałem swoje Mini w przyszłym roku sprzedać.....troche szkoda, ma zalediwe 45 tyś mil....
Zobaczymy po długim weekendzie, funt nieco podskoczył, trzeba poczekać aż z nowu dojdzie do 4,8 i chyba warto.
Ten link co pdrzucaliście jest OK, kolo wysyła do PL ? Nie kupowałem jeszcze na UK Ebay.
Zobaczymy po długim weekendzie, funt nieco podskoczył, trzeba poczekać aż z nowu dojdzie do 4,8 i chyba warto.
Ten link co pdrzucaliście jest OK, kolo wysyła do PL ? Nie kupowałem jeszcze na UK Ebay.
- pionajelen
- Swój Człowiek
Normalnie, w niecały tydzień doszło jeszze jest zniżka 5% więc z przesyłką wychodzi 305 funtów
Byłem przy montażu i poszło chyba łatwiej z montażem niż z demontażem stockowego wydechu
Byłem przy montażu i poszło chyba łatwiej z montażem niż z demontażem stockowego wydechu