No to mamy prawie identyczne http://www.mini.org.pl/viewtopic.php?f=75&t=11987
- nie mam szyberdachu , ale za to mam czarny daszek no i z ekstrasow brak czujników cofania , ale to żaden problem.
Mój niestety pomimo , że kosztował jakby był ze złota to na dzień doberek i tak wymagał kilku tysięcy wkładu Wczoraj nowe świeczki i cewki bo trochę kulał , a nie mam zdrowia do mechaników Jedna porcelanka się wyj...la i stąd kulanie . Teraz perfekt
Gratki , a kolorem się nie przejmuj mi też nie do końca ten pieprz się podoba , ale..... nie mozna mieć wszyskiego A....... roty MC 18x8 w zasadzie nówki będą " za chwilę " na sprzedaż , a na ich miejsce wjadą oz anniversary
MINI Cooper S Clubman czyli moja pierwsza lodówka
- lookee94
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 Clubman S
Re: MINI Cooper S Clubman czyli moja pierwsza lodówka
Faktycznie, piękny brat bliźniak Już dawno temu się na niego zapatrywałem.bodek1 pisze:No to mamy prawie identyczne http://www.mini.org.pl/viewtopic.php?f=75&t=11987
- nie mam szyberdachu , ale za to mam czarny daszek no i z ekstrasow brak czujników cofania , ale to żaden problem.
Mój niestety pomimo , że kosztował jakby był ze złota to na dzień doberek i tak wymagał kilku tysięcy wkładu Wczoraj nowe świeczki i cewki bo trochę kulał , a nie mam zdrowia do mechaników Jedna porcelanka się wyj...la i stąd kulanie . Teraz perfekt
Gratki , a kolorem się nie przejmuj mi też nie do końca ten pieprz się podoba , ale..... nie mozna mieć wszyskiego A....... roty MC 18x8 w zasadzie nówki będą " za chwilę " na sprzedaż , a na ich miejsce wjadą oz anniversary
U mnie też na wstępie nowe świeczki, cewki filtry oleje itd.. niestety prawdopodobnie pompa wtryskowa się kończy
OZy bardzo fajne, ale osobiście mam smaka na właśnie takie skręcane, tak, że koło bym baaardzo chetnie przygarnął z resztą nie tylko.. jakieś sprężynki niższe też chętnie bym dołożył, dach z lusterkami prawdopodobnie czarny - albo folia albo plastidip, sie zobaczy. No i ten kominek Twój Ależ to musi brzmieć brał bym w ciemno tak samo jak i parę innych gratów z pod machy u mnie za to fajna rozpórka ori WORK's tylko trzeba by wypolerować bo się utleniać zaczęła..
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: R55 S pepper white
Re: MINI Cooper S Clubman czyli moja pierwsza lodówka
No własnie miedzy innymi dla tych paru gratów kupilem tego miniaka . Niestety z uwagi na dojazd do domku sprężynki i amorki zamieniłem na serie - nie wyglada juz tak odjazdowo , ale chociaż nie męczę sie , a i tak dość fajnie trzyma się drogi . Ogólnie jestem zadowolony chociaz uważam , że w tych autach płacimy za wygląd i markę. Mnie ten wózek łacznie kosztował blisko 70tys. , ale i tak jazdę nim uwielbiam pomimo, że mam w garazu alternatywę z ponad 550KM
Pilnuj rozrządu , oleju ( lubi wypic ) i jego zmian - ja preferuję maks. co 10tys. - warto z uwagi na wałki rozrzadu .
Jak zdecyduję się na 100% sprzedać zawias i felgi dam ogłoszenie na forum.
A............. wydech jest super chociaż był jeszcze fajniejszy jak nie mialem kata . Niestety na badaniu technicznym był konkretny przypał i musiałem coś załozyć. Załozyłem akcesoryjnego kata do 400KM - nie ma już takiego popcornu , ale też jest spoko i nikt już sie nie czepia.
Pilnuj rozrządu , oleju ( lubi wypic ) i jego zmian - ja preferuję maks. co 10tys. - warto z uwagi na wałki rozrzadu .
Jak zdecyduję się na 100% sprzedać zawias i felgi dam ogłoszenie na forum.
A............. wydech jest super chociaż był jeszcze fajniejszy jak nie mialem kata . Niestety na badaniu technicznym był konkretny przypał i musiałem coś załozyć. Załozyłem akcesoryjnego kata do 400KM - nie ma już takiego popcornu , ale też jest spoko i nikt już sie nie czepia.