[R50, R53] Jakie macie radio?
- MattiCS
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S (R53)
Re: [R50, R53] Jakie macie radio?
Ja mam Pioneera X3600UI z ustawionym podświetleniem koloru amber, który niczym się nie różni od podświetlenia reszty kokpitu a dodatkowo bardzo dobrze gra
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: mini one
Oryginał
Dzięki, zapamiętam na wszelki wypadek, chociaż na razie fabryka + transmiter spełniają zadanie bez zarzutu. W tym Twoim wygląd może trochę razić, no ale jak nie będzie innego wyjścia...MattiCS pisze:Ja mam Pioneera X3600UI z ustawionym podświetleniem koloru amber, który niczym się nie różni od podświetlenia reszty kokpitu a dodatkowo bardzo dobrze gra
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
- MattiCS
- Swój Człowiek
Też mam oryginalne, ale leży na półce. Niestety zgubił się kod i nie wiem jak je odblokować.Gabi pisze:Oryginał
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F54, F56, R50, E91.
- Kontakt:
A te wszystkie generatory kodów?
Albo odczyt z kompa?
Albo odczyt z kompa?
www.bmw-diesel.pl
-
- Wiarus
- Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
- Kontakt:
Założyłem lata temu JVC KD-SD80BTE. Ma wszystko (SD, USB, BT, głośnomówiący). Wyraźnie lepszy dźwięk nawet na seryjnych głośnikach. Posiada dużo bajerów m.in. wiele kolorów podświetlenia dzięki czemu udało mi się idealnie trafić w pomarańcz z deski rozdzielczej. Fajnie się komponuje.
Jak będziesz kupował to od razu dokup dodatkową ramkę i adapter do podłączenia anteny.
Jak będziesz kupował to od razu dokup dodatkową ramkę i adapter do podłączenia anteny.
- MattiCS
- Swój Człowiek
Co masz na myśli?bejcman pisze:A te wszystkie generatory kodów?
Albo odczyt z kompa?
- MattiCS
- Swój Człowiek
Razić w sensie podświetlenia? Jest pięciostopniowa regulacja jasności.Zbigg pisze:W tym Twoim wygląd może trochę razić, no ale jak nie będzie innego wyjścia...
Nie, chodzi mi raczej o zupełnie inną, odmienną od reszty wnętrza stylistykę. Ja mam raczej ciemne wnętrze i wydaje mi się, że to duże srebrne pokrętło może się wyróżniać. Ale jak coś to zapamiętuje model, dzięki.
- MattiCS
- Swój Człowiek
To chyba, że tak Ja mam elementy kokpitu ze szczotkowanego aluminium i mi tu stylistyka radia nie brudzi.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper r50
Cześć! Pozwolę sobie podpiąć się pod temat:-) chciałbym w swoim r50 wymienić radio na coś co ma bt, albo przynajmniej możliwość podpiecia aux i w związku z tym zapytam jakie, konkretnie radio z linii BMW, najmłodsze mógłbym zakupić na allegro do mojego auta, które ma aux? Jaki najnowszy model będzie pasował plug-in po prostu. Mam zwykle radio z cd, oryginalne. Pytam o BMW, bo z obecnie dostępnych, nowych odtwarzaczy żaden nie wydaje mi sie stylistycznie pasować do mini. Może coś polecacie? Thx from the mountains:-)
Obawiam się, że żadne nie podejdzie P&P, nawet jak plecki wejdą w przeznaczone po temu miejsce, to przednia maskownica jest z reguły niestandardowa, dopasowana do kształtu deski w danym modelu BMW a nie uniwersalna. Z tego powodu ja na razie mam transmiter.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Cooper r50
To może inaczej, z jakiego modelu mini (mój r50 2002) mogę zakupić radio. Ważne jest cd, aux i pasujący wygląd do mojej deski. Jaki najmłodszy?. Ja mam oryginał jak na razie, cd się czasem zacina, mp3 słabo lata, więc zmiana konieczna
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Kolega w r50 ma pionnera. Po nowym roku wrzucę fotkę. Fajnie to wyglada.