Nowy film z Jasiem Fasola
Moderator: flapjck1
Nowy film z Jasiem Fasola
20 IV 2007 w Polsce odbędzie się premiera nowego filmu z Jasiem Fasolą pt Wakacje Jasia Fasoli. Nie wiem czy jedynie słuszne autka biorą w fabule czynny udział, ale może z tej okazji poszumimy np w Katowicach koło Cinema City
- Beny
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Mini '76 1300, mini van, mini kombi
Re: Nowy film z Jasiem Fasola
jedyna słuszne autka biorą udział, napiszcie maila do cinemacity w katowicach, napewno chętnie was zobaczą na premierze i pewnie darmowe wejściówki się znajda, ja jestem na etapie wymiany maili z cinema city w krakowie
Mini Countryman Cooper S ALL4 R60 2011
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
Fiat X1/9 1974, 1300 - w trakcie remontu
Opel Manta B 1979
- rambo_3m
- Klubowicz
- Posiadane auto: Mini 1,3Spi, Mini 1300 Racing, Vespa PK50, Vespa PX125, Vespa T5
- Kontakt:
Hehe - już mi się śmiać chce na samą myśl
Wróciłem po x latach nieobecności
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
podchwyciłem pomysł od Benego i również odezwałem się do Cinema-City w kwestii eventu przy okazji premiery. Oto odpowiedź jaką dostałem:
Jak pojawią się jakieś konkretniejsze informacje to od razu je wrzucę na forum, mam nadzieję, że znajdą się chętni żeby zrobić znowu trochę bałaganu w mieście no i mam nadzieję obejrzeć film (coś nam się chyba należeć będzie:D )
Pozdrawiam,
Adam
Serdecznie dziękuję za przedstawioną ofertę. Moim zdaniem pomysł jest
naprawdę dobry. Pozwolę sobie przedzwonić do Pana w dniu jutrzejszym aby
porozmawiać o szczegółach.
Jak pojawią się jakieś konkretniejsze informacje to od razu je wrzucę na forum, mam nadzieję, że znajdą się chętni żeby zrobić znowu trochę bałaganu w mieście no i mam nadzieję obejrzeć film (coś nam się chyba należeć będzie:D )
Pozdrawiam,
Adam
www.minicentrum.pl - Sklep internetowy
Mini Custom '92 HIF 44, LCB, 1300 big valve head, AP4T vented brakes
Mini Racer 96' 75,5KM/6798rpm 102Nm/3758rpm na remont nadszedł czas
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Sadam pisze:podchwyciłem pomysł od Benego i również odezwałem się do Cinema-City w kwestii eventu przy okazji premiery. Oto odpowiedź jaką dostałem:Serdecznie dziękuję za przedstawioną ofertę. Moim zdaniem pomysł jest
naprawdę dobry. Pozwolę sobie przedzwonić do Pana w dniu jutrzejszym aby
porozmawiać o szczegółach.
Pozdrawiam,
Adam
byłoby miło
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Sprawa wygląda tak:
Cinema City jest jak najbardziej przychylnie nastawiona na organizację takiej akcji promocyjnej, widzi im się powtórzenie wszystkiego nie tylko we Wrocławiu, ale też w innych miastach. Zasugerowałem, że spore ekipy aut (conajmiej 5) udało by się zebrać w następujących miastach:
-Kraków
-Warszawa
-Poznań
-Katowice (generalnie Śląsk)
-Trójmiasto
Wstępnie ustaliliśmy tyle:
Akcja miałaby odbyć się w weekend po premierze (20.04) czyli 21 i 22 kwietnia. Polegałaby na promowaniu filmu popołudniami, wcześniejsze pory przy ładnej pogodzie to raczej spacery itd. Pod kątem Wrocławia wygląda to tak, że kino jest przy centrum handlowym, mielibyśmy kawałek parkingu dla siebie żeby postawić miniaki razem, może ewentualnie wstawić jednego pod dach przy kasach kina. W zamian na pewno wejściówki na film (jako, że akcja byłaby dwudniowa to może na drugi dzień również udało by się coś zorganizować).
Ponadto zaproponowałem przejazd przez miasto z megafonem i promocję szerszą, rozdawanie ulotek itd. czekam na to jak taka propozycja zostanie przyjęta (zasugerowałem ewentualny zwrot kosztów paliwa).
Przed premierą możnaby jeździć z jakimiś plakatami, ulotkami w autach i ewentualnie rozdawać, a także wsadzić Fasolę na siedzenie pasażera itd.
Osoby chętne do podjęcia się organizacji akcji w innych miastach prosiłbym o podanie mi na PW swojego maila i telefonu, w razie czego będę przygotowany, żeby konkretniej zadziałać.
Myślę, że będzie to dla nas okazja na spotkanie, promocję aut, a przy okazji miłe spedzenie czasu i obejrzenie czegoś w kinie.
Beny działa w Krakowie, Śląsk też już coś myśli, tak więc czekam na resztę Co do innych miejsc od tych które wymieniłem to zgłaszajcie swoją chęć, może równiez uda się coś zorganizować tylko np.na mniejszą skalę.
Czekam na odzew
Pozdrawiam,
Adam
Cinema City jest jak najbardziej przychylnie nastawiona na organizację takiej akcji promocyjnej, widzi im się powtórzenie wszystkiego nie tylko we Wrocławiu, ale też w innych miastach. Zasugerowałem, że spore ekipy aut (conajmiej 5) udało by się zebrać w następujących miastach:
-Kraków
-Warszawa
-Poznań
-Katowice (generalnie Śląsk)
-Trójmiasto
Wstępnie ustaliliśmy tyle:
Akcja miałaby odbyć się w weekend po premierze (20.04) czyli 21 i 22 kwietnia. Polegałaby na promowaniu filmu popołudniami, wcześniejsze pory przy ładnej pogodzie to raczej spacery itd. Pod kątem Wrocławia wygląda to tak, że kino jest przy centrum handlowym, mielibyśmy kawałek parkingu dla siebie żeby postawić miniaki razem, może ewentualnie wstawić jednego pod dach przy kasach kina. W zamian na pewno wejściówki na film (jako, że akcja byłaby dwudniowa to może na drugi dzień również udało by się coś zorganizować).
Ponadto zaproponowałem przejazd przez miasto z megafonem i promocję szerszą, rozdawanie ulotek itd. czekam na to jak taka propozycja zostanie przyjęta (zasugerowałem ewentualny zwrot kosztów paliwa).
Przed premierą możnaby jeździć z jakimiś plakatami, ulotkami w autach i ewentualnie rozdawać, a także wsadzić Fasolę na siedzenie pasażera itd.
Osoby chętne do podjęcia się organizacji akcji w innych miastach prosiłbym o podanie mi na PW swojego maila i telefonu, w razie czego będę przygotowany, żeby konkretniej zadziałać.
Myślę, że będzie to dla nas okazja na spotkanie, promocję aut, a przy okazji miłe spedzenie czasu i obejrzenie czegoś w kinie.
Beny działa w Krakowie, Śląsk też już coś myśli, tak więc czekam na resztę Co do innych miejsc od tych które wymieniłem to zgłaszajcie swoją chęć, może równiez uda się coś zorganizować tylko np.na mniejszą skalę.
Czekam na odzew
Pozdrawiam,
Adam
Sadam jeśli idzie o Trójmiasto to Cinema City odpada bo:
- jest kiepsko ulokowane, nie bardzo byłoby gdzie postawić samochody
- wcześniej takie "imprezy" z tego co się dowiedziałem były organizowane dla Multikina, i tak być może będzie tym razem.
Więc. Napisałem maila do kobieciny z Multikina i wyraziła wstępne zainteresowanie, mam się z nią spotkać po świętach i omówić szczegóły w "cztery oczy".
Tylko czy w takim wypadku nie zachodzi konflikt interesów? Wy dla Cinema City a my dla Multikina
Swoją drogą pomysł jest niezły i jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko chciałbym zaczerpnąć dłonią kilku waszych pomysłów na ten event.
Pozdrawiam Orzem.
- jest kiepsko ulokowane, nie bardzo byłoby gdzie postawić samochody
- wcześniej takie "imprezy" z tego co się dowiedziałem były organizowane dla Multikina, i tak być może będzie tym razem.
Więc. Napisałem maila do kobieciny z Multikina i wyraziła wstępne zainteresowanie, mam się z nią spotkać po świętach i omówić szczegóły w "cztery oczy".
Tylko czy w takim wypadku nie zachodzi konflikt interesów? Wy dla Cinema City a my dla Multikina
Swoją drogą pomysł jest niezły i jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko chciałbym zaczerpnąć dłonią kilku waszych pomysłów na ten event.
Pozdrawiam Orzem.
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
w warszawie ja byłem miniakiem na premierze "Italian Job" ale również w multikinie. Ale teraz za darmowe wejściówki jestem w stanie sie zgodzić na cinema city tym bardziej że bardzo ich lubie...
Reasumując warszawa myśle że też sie zmobilizuje!
Reasumując warszawa myśle że też sie zmobilizuje!
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
no dobra to cos zalatwimy, sadyba galeria mokotow czy janki??
najlatwiej mi bedzie chyba w sadybie a najwygodniej dla mnie byloby w jankach...
najlatwiej mi bedzie chyba w sadybie a najwygodniej dla mnie byloby w jankach...
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
GM ma najładniejszy parking o nazwie poziomu "samolot" najbliżej do mnie ale sadyba też nie stanowi problemu
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
we wrocławiu nie mamy multikina narazie, to że nie ma parkingu to jeszcze o niczym nie świadczy, to już można dogadać szczegóły dla każdego miasta z osobna i akcja może w każdym z nich wyglądać inaczej, chodzi o to żeby kilka miast było bo na tym zależy cinema City, jak się będziemy rozdrabniać że tu multikino tu cinema city to raczej słabo to będzie wygladac,
W wawie nie wiem, może pojeździcie pomiędzy różnymi centrami
narazie czekam na odzew z ich stron konkretniejszy
Sadam pisze:we wrocławiu nie mamy multikina narazie, to że nie ma parkingu to jeszcze o niczym nie świadczy, to już można dogadać szczegóły dla każdego miasta z osobna i akcja może w każdym z nich wyglądać inaczej, chodzi o to żeby kilka miast było bo na tym zależy cinema City, jak się będziemy rozdrabniać że tu multikino tu cinema city to raczej słabo to będzie wygladac,
Wiesz, gdy stwierdzam, że Cinama City odpada w Gdańsku to wiem co piszę. Nie wiem natomiast, czy ktokolwiek pozwoliłby zatarasować jeden z głównych szlaków pieszych wędrówek ludności i w dodatku w tak wąskim miejscu. Nie wiem, nie wiem.. może ktoś z Gdańska jeszcze się wypowie na ten temat. Podobno zawsze jestem problemowy
- Sadam
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
o miejsce i jak to wszystko będzie przebieagać to nie martwimy sie my tylko właśnie cinema city, dlatego od nich zalezy czy da sie coś zorganizoać czy nie
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
Przy Heliosie to może parkingu nie ma, ale za to jest dłuuugggaaa zatoczka gdzie "nas" mogą ulokować
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl