Gaśnie w trakcie jazdy
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper 2007r. 1,6 benzyna
Gaśnie w trakcie jazdy
Hej mieliście problem gaśnicze w trakcie jazdy... Mini r56120km 2007. Po zdjęciu nogi z gazu po dojezdzie do świateł zwalniania gaśnie. Odpalam dodaje gazu jedzie... I znowu gaśnie mi. Postoi chwile i potem normalnie jedzie.Kurcze to nie jest bezpieczne. Zrobi tak b rzadko.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini ONE 1.4 Benzyna 95km
Re: Gaśnie w trakcie jazdy
Mam to samo, ale tylko na zimnym silniku po nocy. Po rozgrzaniu silnika jest ok. Jeszcze nie zdiagnozowałem co to.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini F56, Mini R60, Mini R53
Ja mialem podobne obiawy kiedy uszkodzeniu uległ rozrząd. Auto gaslo na swiatlach i byla nie rowna praca silnika.
- Saguaro
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper R56 John Cooper Works
Uszkodzeniu uległ rozrząd, tzn. Co konkretnie? luz na lancuchu? Pytam bo miniaki to moje pierwsze auta na lancuchu i wole uniknac jakichs niespodzianekRichie pisze:Ja mialem podobne obiawy kiedy uszkodzeniu uległ rozrząd. Auto gaslo na swiatlach i byla nie rowna praca silnika.
Był Mini Clubman S R55, Mini R52 S, jest Mini R56 JCW
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini cooper 2007r. 1,6 benzyna
Rok temu miałam wymieniany rozrząd, a teraz mechanik mówi ze wyświetla na kompie blokada vanos...a był wymiany tez rok temu prawy. Jedzie i nagle jak zwalniam lub dojeżdżam do świateł.... Gaśnie nagle kurde....jakby się dlawil...na wolnych obrotach....Mechanicy tylko potrafią mówić vanos do wymiany...kurna co roku????
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Vanos siada od zlego oleju
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow