Mini cooper 2006 (opcje komputera)
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini cooper
Mini cooper 2006 (opcje komputera)
Witam wszystkich maniaków mini. Zwracam się do was, bo może ktoś coś wie czy istnieje taka możliwość, aby włączyć funkcje średniego spalania paliwa na 100/km. Pytam ponieważ jeżeli odpali się test liczników to taka opcja jest, bez tego pokazuje tylko temperaturę i prędkość. Czy jest możliwość aktywowania tego po przez podpięcie pod oprogramowanie BMW?
- Bzyq
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: MC R50
Re: Mini cooper 2006 (opcje komputera)
Tak, jest taka możliwość.
Ja mam 5 opcji: temperatura, zasięg, średnie spalanie, średnia prędkość, aktualna prędkość.
Ja mam 5 opcji: temperatura, zasięg, średnie spalanie, średnia prędkość, aktualna prędkość.
Bzyku
Podaj ostatnie 7 znaków VINu.forest266 pisze:Witam wszystkich maniaków mini. Zwracam się do was, bo może ktoś coś wie czy istnieje taka możliwość, aby włączyć funkcje średniego spalania paliwa na 100/km. Pytam ponieważ jeżeli odpali się test liczników to taka opcja jest, bez tego pokazuje tylko temperaturę i prędkość. Czy jest możliwość aktywowania tego po przez podpięcie pod oprogramowanie BMW?
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
Faktycznie, nie masz tego "od fabryki". Temat był poruszany na forum, rozwiązanie to bodajże wymiana jednostki centralnej? No nie pamiętam.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic