Mini Cooper s znikajacy Plyn chlodniczy

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Klaudia S
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto: Mini Cooper s

Mini Cooper s znikajacy Plyn chlodniczy

Post autor: Klaudia S »

Witam
Moze Ktos z was mi Pomoze Gdyz dobrego mechanika ze swieca Szukac ... Mój sliczny mini coopers s zaczal podejrzanie szybko lapac temperature Po przyjezdzie do Domu wlaczal mi sie wiatrak chlodzacy Po sprzawdzeniu plynu chlodniczego brak ale temperatura na kotrolce ok wiec dolalam plyn an zimnym silkily Zrobilam krotki odcinek przyjechalam do domu plynu Nie ma ..udalam sie do mechanika wylonal test an uszczelke najpierw stwierdzil ze jest ok poczym Kazal w trakcie Robienia testu wrzucic auto na obroty okazalo sie ze jednak uszczelka nie Brzmial przekonujaco wiec wybralam sie do drugiego bardziej zaifanego ktory stwierdzil ze man pekniety zbiorniczek od plynu chlodzacego co nylon prawda wiec go wymienil auto Jeden dzien bylo ok teraz znowu nie ma plynu auto Grzeje w chwile an dodAtek Po wymianie oleju an Motul cleaner w5 40 cos sczelilo I olej sie Wylewa Moje pytanie co moze byc nie Tak ...pompa wody ? Uszczelka mimo iz Po wymianie zbiorniczka test nic nie wykazal? I cry wymiana oleju na cleaner mogla wplunac na pekniecie ktorejs czesci przez co wylewa sie olej ? Also co moze powodowac wylewanie sie ... jesli ktos z was Zna mechanika ktory zajmoje sie tylko mini Bardzo Chetnie z nim porozmawiam ..chce juz posing a moim minim :D
Awatar użytkownika
Zbigg
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: R50 (2)

Re: Mini Cooper s znikajacy Plyn chlodniczy

Post autor: Zbigg »

Obrazek

W Krakowie polecam PiM.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
maniujr
Wiarus
Wiarus
Posiadane auto: był Cooper S R53 Aero LPG
Kontakt:

Post autor: maniujr »

temat wałkowany sto razy... użyj szukajki i poświęć trochę czasu na czytanie, a nie pisanie bez ładu i składu...
Awatar użytkownika
Aikonus
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: MCS R53 Black Monster

Post autor: Aikonus »

Zbigg rozwaliłęś mnie-;)
ODPOWIEDZ