Mini JCW
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Mini JCW
Cześć wszystkim!
Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupy Coopera S. Przeglądając ogłoszenia wpadłem na ofertę JCW. Ale chyba trochę za tanio?? Ktoś kojarzy egzemplarz?
https://www.otomoto.pl/oferta/mini-coop ... xtor=SEC-8
Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupy Coopera S. Przeglądając ogłoszenia wpadłem na ofertę JCW. Ale chyba trochę za tanio?? Ktoś kojarzy egzemplarz?
https://www.otomoto.pl/oferta/mini-coop ... xtor=SEC-8
-
- Wiarus
- Posiadane auto: Cooper S r56
Re: Mini JCW
Poproś sprzedawcę o VIN i zobaczymy czy był ori JCW czy było dokładane.
Może to zwykła S-ka z pakietem Aero. W opisie raz moc 174 a później 211 KM. Trzeba to sprawdzić po nr VIN. Gdyby to był faktycznie Works z takim przebiegiem i bez większych przygód to myślę, że warto jechać obejrzeć.
Ogłoszenie wisi na necie od około 20 października. Wa tamtym czasie dzwoniłem to okazało się, że już sprzedany. Tydzień później ogłoszenie wyskoczyło ponownie, zadzwoniłem z ciekawości to usłyszałem, że ktoś wpłacił zaliczkę i auto czeka na odbiór, a ogłoszenie rzekomo sprzedanego auta przez przypadek wystawił pracownik komisu. Ogłoszenie jest do dzisiaj. Coś mi tu śmierdzi i jestem ciekaw stanu samochodu, skoro do dzisiaj się nie sprzedał. Ja odpuściłem bo kupiłem S bez pakietu JCW
-
- Nowy
- Posiadane auto: R56 + Volvo v50
Blacharzem ani lakiernikiem nie jestem.
Ale.
1. Zwróć uwagę na tył auta i plastikowe osłony błotników a zderzak rużnica kolorów
2. przód prawa strona szczeliny maska błotnik.
Nie twierdzę że był dzwon który jeszcze dzwoni ale... h...owo zrobine i kwestja czy tak krzywy i 4 ślady czy kiepsko zrobiony i do poprawek któtre mogą kosztować OJ mogą
Ale.
1. Zwróć uwagę na tył auta i plastikowe osłony błotników a zderzak rużnica kolorów
2. przód prawa strona szczeliny maska błotnik.
Nie twierdzę że był dzwon który jeszcze dzwoni ale... h...owo zrobine i kwestja czy tak krzywy i 4 ślady czy kiepsko zrobiony i do poprawek któtre mogą kosztować OJ mogą
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini R56 JCW
Ten miniak stoi już od baaaardzo dawna. Ja kupując JCW w lipcu widziałem, że już od jakiegoś czasu stoi.
Taki rocznik, przebieg oraz JCW ( obojętnie S z pakietem czy oryginał ) wydaje mi się minimum powinien kosztować od 35 tyś w górę. Przynajmniej ja nie znalazłem nic wartego uwagi poniżej tego, a czaiłem się dosyć długo na mojego własnego i wiele ofert się naoglądałem
Jak masz blisko zawsze możesz się przejechać z ciekawości, jednak nie wygląda to ciekawie
Taki rocznik, przebieg oraz JCW ( obojętnie S z pakietem czy oryginał ) wydaje mi się minimum powinien kosztować od 35 tyś w górę. Przynajmniej ja nie znalazłem nic wartego uwagi poniżej tego, a czaiłem się dosyć długo na mojego własnego i wiele ofert się naoglądałem
Jak masz blisko zawsze możesz się przejechać z ciekawości, jednak nie wygląda to ciekawie
Oryginalne JCW mają prędkościomierz wyskalowany do 260km/h, więc w ogłoszeniu na 99% jest przedstawiony zwykły CS.
Edit: Ponadto na zdjęciach nie widzę większych zacisków, a elementy ozdobne przy bocznych kierunkowskazach powinny być"gładkie", bez żadnych napisów.
Edit: Ponadto na zdjęciach nie widzę większych zacisków, a elementy ozdobne przy bocznych kierunkowskazach powinny być"gładkie", bez żadnych napisów.
- pididi
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Clubman JCW LCI
Po końcówkach wydechu i wysokim airboxie z logo JCW można założyć, że to S z dołożonym pakietem JCW a nie fabryczny Works. Do fJCW brakuje jak słusznie Harnaś zauważył chociażby przednich zacisków JCW.
p.
p.
static