Potrzeba numer koloru!
Moderator: flapjck1
Potrzeba numer koloru!
Witam!Posiadowywuję 1.3 w kolorze ciemnozielonym, to jest chyba british racing green, o ile se nie myle, gdzie mogę znaleśc dokładne oznaczenie koloru farby?
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 14:06 przez kubix, łącznie zmieniany 2 razy.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Potrzeba numer koloru!
na tabliczce znamionowej trzyliterowy kod
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
...i na tej tabliczce powinno być HAF jeśli to British Racing Green lub HAM jeśli British Racing Green 2 MET
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
a tabliczka powinna być - jak otworzysz maskę to po swojej lewej stronie przy błotniku w górnym rogu
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
a ja odswieze temat - kiedys przegladalem forum/stronki www a teraz nie moge tego znalezc - lokalizacja numeru silnika i nadwozia oprocz tabliczki...a do tego jakas stronka gdzie jest rozpisane znaczenie literek w numerze nadwozia - spotkalem sie jzu z tym tylko znalezc nie moge wiec wskazany bylby jakis link...wielkie dzieki
- icemac
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
no1tasman pisze:a ja odswieze temat - kiedys przegladalem forum/stronki www a teraz nie moge tego znalezc - lokalizacja numeru silnika i nadwozia oprocz tabliczki...a do tego jakas stronka gdzie jest rozpisane znaczenie literek w numerze nadwozia - spotkalem sie jzu z tym tylko znalezc nie moge wiec wskazany bylby jakis link...wielkie dzieki
u kolegi beamisha http://minimorris.republika.pl/vin.htm
dzieki za reakcje - a moze ktos spotkal sie z czyms takim po polsku ( bo takie znalazlem i teraz nie moge) - chyba ze bede musial sobie z tego poradzic chociaz widze ze opis symboli sie troche rozni a tamten sie zgadzal z moim numerem ...
juz znalazlem choc po angielsku ( a zdawalo mi sie ze w jezyku ojczystym to bylo) - specyfikacja VIN
juz znalazlem choc po angielsku ( a zdawalo mi sie ze w jezyku ojczystym to bylo) - specyfikacja VIN