chodzi mi o takie coś
http://img181.imageshack.us/img181/6941/p1160518kp3.jpg
jest to skrecane srubką z otworbiem na którą nakreca sie przewód hamulcowy z regulatora cisnienia , i moj problem polega na tym ze nie iem gdzie to powinno byc i w jakim zestawie.
czy powinny byc jakies uszczelki podkładki ?
czy to jest przykrecane do ramy , jak tak to gdzie?
rozdzielacz hamulców przód
Moderator: flapjck1
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: rozdzielacz hamulców przód
toto jest przykrecone do ramy po prawej stronie ( pasazera )
przykrecone jest przez przewod elastyczny ( do zacisku ) , powinny byc dwie podkladki miedziane nad i pod tym trojnikiem
przykrecone jest przez przewod elastyczny ( do zacisku ) , powinny byc dwie podkladki miedziane nad i pod tym trojnikiem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ps: czemu nie wymieniles koncowek??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
aha ten trojnik zaslania obudowa sprzegla akurat
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
bo to wygląda tak"
z pomp[ki wychodza 2 przewody które ida do regulatora, pozniej z regulatora wychodzi jeden który nakreca sie na tą srubke btóra łapie trójnik a z trujnika idzie przewodzikami miedzianymi do przewodów elastycznych.
i niewiem gdzie złapać ta sruba ten trojnik i przewód zeby mi nie przeciekało bo jak przykrecałem do ramy bez podkładek był za duzy luz(zreeszta z jedna podkładka tez) a z 2 było juz za mało i był luz na mozowaniu przewodu.
Czy to maja byc uszczelik takie które sie zgniatają podczas skręcania?
z pomp[ki wychodza 2 przewody które ida do regulatora, pozniej z regulatora wychodzi jeden który nakreca sie na tą srubke btóra łapie trójnik a z trujnika idzie przewodzikami miedzianymi do przewodów elastycznych.
i niewiem gdzie złapać ta sruba ten trojnik i przewód zeby mi nie przeciekało bo jak przykrecałem do ramy bez podkładek był za duzy luz(zreeszta z jedna podkładka tez) a z 2 było juz za mało i był luz na mozowaniu przewodu.
Czy to maja byc uszczelik takie które sie zgniatają podczas skręcania?