Przywitanie ze Szczecina
Moderator: flapjck1
-
- Nowy
- Posiadane auto: Austin mini 1000 . Austin Van 62
Przywitanie ze Szczecina
Witam wszystkich miłośników Mini i użytkowników forum.
Posiadam Mini Mayfair 86r. ale nie jest to docelowy model którym bym chciał wyjechać na drogi.
Moja przygoda z Mini zaczeła się dość niewinnie, ponieważ zabytkową motoryzacją zajmuję się już przeszło od 15 lat (głównie blacharką)
miałem różne projekty :fordy, mercedesy,porsche aż natrafiłem na Mini .Przez 4 lata wraz z kolegą "przerobiliśmy" kompleksowo ok 15 szt. Mini gównie MPI ale trafiały też Cabrio, Moke , Cooper wszystko na rynek Francuski. Pojeździłem parę chwil Mini MPI jako samochód "służbowy" i się zakochałem w tym małym diable . Moje Mini kiedyś przyjechało jako dawca części ale po jakimś czasie dostałem go jako rozliczenie.
Teraz realizuje projekty od A do Z ale głównie zajmuję się blacharką , piaskowaniem,cynowaniem, szkiełkowaniem, malowaniem proszkowym , cynkowaniem galwanicznym itd. Będę starał się pomóc merytorycznie i praktycznie na forum choć mistrzem świata nie jestem.
Pozdrawiam.
Posiadam Mini Mayfair 86r. ale nie jest to docelowy model którym bym chciał wyjechać na drogi.
Moja przygoda z Mini zaczeła się dość niewinnie, ponieważ zabytkową motoryzacją zajmuję się już przeszło od 15 lat (głównie blacharką)
miałem różne projekty :fordy, mercedesy,porsche aż natrafiłem na Mini .Przez 4 lata wraz z kolegą "przerobiliśmy" kompleksowo ok 15 szt. Mini gównie MPI ale trafiały też Cabrio, Moke , Cooper wszystko na rynek Francuski. Pojeździłem parę chwil Mini MPI jako samochód "służbowy" i się zakochałem w tym małym diable . Moje Mini kiedyś przyjechało jako dawca części ale po jakimś czasie dostałem go jako rozliczenie.
Teraz realizuje projekty od A do Z ale głównie zajmuję się blacharką , piaskowaniem,cynowaniem, szkiełkowaniem, malowaniem proszkowym , cynkowaniem galwanicznym itd. Będę starał się pomóc merytorycznie i praktycznie na forum choć mistrzem świata nie jestem.
Pozdrawiam.
- marchef
- Nowy
- Posiadane auto: Austin Mini Mayfair 1986 r.
Re: Przywitanie ze Szczecina
Dzień dobry
Polecam garażowca ze wszystkich sił. Właśnie się zajmujemy moim Miniaczem. Niebawem efekty
Polecam garażowca ze wszystkich sił. Właśnie się zajmujemy moim Miniaczem. Niebawem efekty
Widzę lokalizacje usług Pochwal się w dziale Galeria Naszych Mini Classic . Fotki , opisy.......... np. jak wymieniasz podszybie .
Wszystko robi na kolanie.
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
Osoba aspołeczna..
Bo tak pisząc znaczy że gówno o tym wiesz.
Jeśli chcesz tylko się wymądrzać albo mnie pouczać to wypad
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
hej ! fajnie ,że kolejne mini u nas zrób relację zdjęciową w galerii ... fajnie pooglądać garażowe dłubanie
Marchef ... to widzę ,że do wiosny zdążysz
Marchef ... to widzę ,że do wiosny zdążysz
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto:
Hej, hej! Dobrze czytać takie posty, pochwal się co tam masz ciekawego i co już udało się zrobić
-
- Nowy
Witam. Jak odnajdę trochę prywatnego czasu to powklejam parę zdjęć z prac ,chyba że kolega Marchef wcześniej się pochwali.
Jeśli chodzi o moje mini to nie ma czym się chwalić wszystko jest w częściach plus goła buda.
Jeśli chodzi o moje mini to nie ma czym się chwalić wszystko jest w częściach plus goła buda.
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini Red Hot - 1988
Podaj jakies namiary na Siebie ja jestem z Koszalina posiadam Mpi 1999r I z checia nawiazl b Kontakty
-
- Nowy