Zabiłem właśnie grzechotnika pod maską i czas pomyśleć z czym walczyć w dalszej kolejności.
Razem z wymianą kompresora wymieniłem kółko i z hamowałem na 190 kucy. Mało/dużo dla mnie w sam raz, przynajmniej na razie.
Wątek założyłem głównie po to żeby zebrać w jednym miejscu doświadczenia i konkrety odnośnie kolejnych kroków w polepszaniu fabrycznych osiągów.
O ile o podnoszeniu mocy, kółko/IC/OB/nawet wydech jest sporo postów, to zdecydowanie mniej znalazłem o zawiasach hamulcach usztywnieniu budy poprawie trakcji(i ile to możliwe

Dajcie znać co przetestowaliście w waszych autach i z jakim skutkiem, raz że sam mam teraz zamiar poprawić hamulce i zawiasy, dwa może da się z tego zrobić kompilację do uzupełnienia FAQ.
Na początek mam 3 konkretne pytania
- czy ktoś ma tego konkretnie Ultera https://ulter.com.pl/pl/offer/dedicated ... m/569/2775 - jak wrażenia, może video
- jeżeli nie U to co innego, ma dać oddychać Mini ale nie powodować u mnie bólu głowy przy 40to kilometrowych dojazdach do pracy, przelot, OB, catout raczej odpada.
- jakie hamulce, jakie problemy lub ich brak przy przekładaniu, co na przód a co na tył(może da się przód do tyłu), tylko nowe, ew. opcje ekonomiczne ?
Pomożecie ?