WYŚCIGI I ZLOT MINI
Moderator: flapjck1
WYŚCIGI I ZLOT MINI
WITAM WSZYSTKICH!
MALA PROPOZYCJA DLA KAZDEGO POSIADACZA ANGIELSKIEGO AUTKA.
CHCIA?BYM ZORGANIZAOWAC AMATORSKIE WYŚCIGI MINIAKOW POLACZONE ZE ZLOTEM.
ZE WZGLEDU NA MOZLIWOSCI WYNAJECIA TORU POZNA?.
ZAJMUJE SIE ORGANIZACJA RAJDOW POJAZDOW ZABYTKOWYCH ,ALE OD NIEDAWNA STALEM SIE POSIADACZE MINIAKA.JESTEM NIM ZAFASCYNOWANY I POSTANOWILEM ZORGANIZOWAC COS DLA WSYSTKICH MILOSNIKOW MINIAKOW.
WYKORZYSTAC SWOJE DOSW.I MOZLIWOSCI LOKALIZACYJNE, BO JAK WIEMY WYNAJAC TOR NIE NALEZY DO LATWOSCI.TYLKO I WYLACZNIE DO SWOJEJ DYSPOZYCJI I NASZ WSZYSTKICH POSIADACZY MINIAKOW
WARUNEK ORGANIZACJI TAKIEJ IMPREZY JEST FREKWENCJA.NIE JESTEM ZADNYM KLUBOWICZEM WIEC NIE WIEM JAK TO WYGLADA NA ZLOTACH.JAKIE SA TRENDY I WOGOLE.
NIE MAM SENSU ZORGANIZAOWC TAKA POLACZONA IMPREZE DLA 10 AUT,
WIEC JESLI MOZECIE PISZCIE CO O TYM MYSLICIE.EW.COS PODPOWIEDZIELI.BEDE WDZIECZNY.
MOZE JAKAS WSPÓ?PRACA Z OSOBAMI CO MAJA LICZACY WPLYWY KLUBOWE.KONTAKTY?
POZDRAWIAM
MR.MINI Z POZNANIA
ZE WZGLEDU NA MOZLIWOSCI WYNAJECIA TORU POZNA?.
ZAJMUJE SIE ORGANIZACJA RAJDOW POJAZDOW ZABYTKOWYCH ,ALE OD NIEDAWNA STALEM SIE POSIADACZE MINIAKA.JESTEM NIM ZAFASCYNOWANY I POSTANOWILEM ZORGANIZOWAC COS DLA WSYSTKICH MILOSNIKOW MINIAKOW.
WYKORZYSTAC SWOJE DOSW.I MOZLIWOSCI LOKALIZACYJNE, BO JAK WIEMY WYNAJAC TOR NIE NALEZY DO LATWOSCI.TYLKO I WYLACZNIE DO SWOJEJ DYSPOZYCJI I NASZ WSZYSTKICH POSIADACZY MINIAKOW
WARUNEK ORGANIZACJI TAKIEJ IMPREZY JEST FREKWENCJA.NIE JESTEM ZADNYM KLUBOWICZEM WIEC NIE WIEM JAK TO WYGLADA NA ZLOTACH.JAKIE SA TRENDY I WOGOLE.
WIEC JESLI MOZECIE PISZCIE CO O TYM MYSLICIE.EW.COS PODPOWIEDZIELI.BEDE WDZIECZNY.
MOZE JAKAS WSPÓ?PRACA Z OSOBAMI CO MAJA LICZACY WPLYWY KLUBOWE.KONTAKTY?
POZDRAWIAM
MR.MINI Z POZNANIA
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: WYŚCIGI I ZLOT MINI
Mr.mini pisze:WITAM WSZYSTKICH!
ZE WZGLEDU NA MOZLIWOSCI WYNAJECIA TORU POZNA?.ZAJMUJE SIE ORGANIZACJA RAJDOW POJAZDOW ZABYTKOWYCH ,ALE OD NIEDAWNA STALEM SIE POSIADACZE MINIAKA.JESTEM NIM ZAFASCYNOWANY I POSTANOWILEM ZORGANIZOWAC COS DLA WSYSTKICH MILOSNIKOW MINIAKOW.WYKORZYSTAC SWOJE DOSW.I MOZLIWOSCI LOKALIZACYJNE, BO JAK WIEMY WYNAJAC TOR NIE NALEZY DO LATWOSCI.TYLKO I WYLACZNIE DO SWOJEJ DYSPOZYCJI I NASZ WSZYSTKICH POSIADACZY MINIAKOW
MR.MINI Z POZNANIA
troche niejasne to wszystko
ale tak serio: 10 osob malo?? czyli ile musi byc zeby to sie oplacalo?? jakie sa koszty i co w zamian?? 1 h jezdzenia po torze??
pozdrawiam
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
W zamian możesz się wyszaleć na zamkniętym torze
Pozdrowienia
Radek
Pozdrowienia
Radek
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
SPOTKANIE NA MIEDZIANEJ GORZE
Powinienem w tym miejscu "dać głos" ponieważ od kilku lat -tak od kilku lat- dwa razy w roku jest organizowane spotkanie na torze w Kielcach dla samochodów zabytkowych ,kabrioletów i kit-carów na które są zapraszani posiadacze MINI . Jak to wygląda w naturze to zapraszam na stronę Marka Kwinty . Kto nie był na WZ w W-wie ten nie wie , że obligatoryjnie zostałem upoważniony do przekazania info o tych spotkaniach . Jako jeden z niewielu z Naszego Klubu brałem udział prawie we wszystkich zawodach.Impreza jest zorganizowana profesjonalnie przez działaczy automobilklubu kileleckiego . Odbyłem wstępne rozmowy z przedstawicielem toru P Renatą Toporek i jak co roku jesteśmy mile widziani na zawodach .Terminy jak zwykle tzn. początek czerwca i połowa września .Jeżeli pojawi sie na torze 7 MINIaków to będziemy mieli "W?ASN? KLAS? " i odzielny puchar. Jestem w trakcie dogrywania niektórych elementów związanych z zakwaterowaniem . Jeszcze jest za wcześnie na szczegóły . Zgodnie z umową Filip poda info na stronie MKP na ok. 2 m-ce przed,ale już od teraz mogę udzielać odpowiedzi jaki był przebieg zawodów tzn. na czym polega rywalizacja.Rozmawiajmy na forum wtedy szersze grono słuchaczy weźmie w tym udział i może znajdą się nowi chętni do przyjemnego spędzenia czasu w połączeniu ze sportową rywalizacją na torze .
Zapraszam .
Zapraszam .
Witam serdecznie
Swiete slowa .
A wracajac do tematu to faktycznie temat toru w Poznaniu jest ciekawy , ale zgadzam sie ze jak na razie nalezalo by sie raczej skupic na wypadzie na Miedziana. Dlaczego to chyba dosc dobrze wyjasnil Andrzej . Spotkajmy sie najpierw w wiekszym gronie na zorganizowanej imprezie a potem pomyslmy nad zorganizowaniem imprezy tego typu we wlasnym zakresie. Moze jest to dobry pomysl na przyszloroczny zlot , tak dla odmiany zamiast lasu.... nie zebym narzekal ;-)).
PZDR
pampas1 pisze:Rozmawiajmy na forum wtedy szersze grono słuchaczy weźmie w tym udział i może znajdą się nowi chętni do przyjemnego spędzenia czasu w połączeniu ze sportową rywalizacją na torze .
Zapraszam .
Swiete slowa .
A wracajac do tematu to faktycznie temat toru w Poznaniu jest ciekawy , ale zgadzam sie ze jak na razie nalezalo by sie raczej skupic na wypadzie na Miedziana. Dlaczego to chyba dosc dobrze wyjasnil Andrzej . Spotkajmy sie najpierw w wiekszym gronie na zorganizowanej imprezie a potem pomyslmy nad zorganizowaniem imprezy tego typu we wlasnym zakresie. Moze jest to dobry pomysl na przyszloroczny zlot , tak dla odmiany zamiast lasu.... nie zebym narzekal ;-)).
PZDR
- LUPER
- Zarząd
- Posiadane auto: mini i MINI
witam
Ja również chetnie się pościgam po torze.
Jestem nowym posiadaczem mini, i w zaszłym roku niezdąrzylem wpaść do Miedzianej ale w tym napewno się wybiore i oczywiscie mam zamiar brać udzizał w próbach sportowych
Ja również chetnie się pościgam po torze.
Jestem nowym posiadaczem mini, i w zaszłym roku niezdąrzylem wpaść do Miedzianej ale w tym napewno się wybiore i oczywiscie mam zamiar brać udzizał w próbach sportowych
wyścig na torze Poznań
Jeżeli chodzi o wyścig na torze poznań, to wyścig miniaków musiałby być podłączony pod normalne wyścigi i stanowić dodatek estetyczny, ale dla nas to by było korzystne bo za impreze płaciła by firma wynajmująca tor a my moglibyśmy pościgać się na torze który naprawdę robi wrażenie.
Jeżeli chodzi o opłaty, to zależy od sponsora tzn. albo ich nie ma, albe koszt wynosi 40 zł i jest to koszt ubezbieczenia (przynajmniej tak było na dwóch ostatich wyścigach zabytków)
co do organizacji, musi być minimum 20 miniaków aby był jakiś widoczny efekt na 4 kilometrowym torze.
Inaczej impreza nie ma szans.
Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o opłaty, to zależy od sponsora tzn. albo ich nie ma, albe koszt wynosi 40 zł i jest to koszt ubezbieczenia (przynajmniej tak było na dwóch ostatich wyścigach zabytków)
co do organizacji, musi być minimum 20 miniaków aby był jakiś widoczny efekt na 4 kilometrowym torze.
Inaczej impreza nie ma szans.
Pozdrawiam
witam serdecznie
Pomysł wydaje sie byc swietny !! chetnie przyjade ze szczecina mam calkiem blisko!
pozdrawiam Johnny
Pomysł wydaje sie byc swietny !! chetnie przyjade ze szczecina mam calkiem blisko!
pozdrawiam Johnny
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
nabrawszy apetytu tu i owdzie zapytuje czy da sie cos zorganizowac??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow