Klasyczna stalowa felga 21A881 LP888 3.5x10"

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

Szymon85
WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
Posiadane auto:

Klasyczna stalowa felga 21A881 LP888 3.5x10"

Post autor: Szymon85 »

Witam wszystkich forumowiczów,
Podczas sprzątania piwnicy natknąłem się na dziwną felgę, po krótkim śledztwie okazało się, że jest to felga do klasycznego mini z lat 60 o numerze części: 21A881. Nigdy nie posiadałem Mini a obecność tej felgi w mojej piwnicy to kompletny przypadek. Przyznam, że nie mam wiedzy czy ta felga jest w jakimś stopniu rarytasem, rzadkością czy też może zwykłym złomem. Nie jestem specjalistą ale uważam, że jej stan pozwala na piaskowanie i dalszą renowację o ile oczywiści gra jest warta świeczki. Jako fan starej motoryzacji szkoda mi ją wyrzucić bo być może komuś się przyda.
Nie mam pojęcia ile (i czy w ogóle) jest warta a w waszym regulaminie jest zapis zakazujący dodawania ogłoszenia bez podawania ceny.
Dlatego grzecznie uczciwie pytam: ile mogę za nią powiedzieć? Jeśli uznacie, że jest nic nie warta - to zaufam waszemu słowu i mogę oddać ją za darmo jeśli ktoś ze względów czysto sentymentalnych chciałbym wejść w jej posiadanie bądź po prostu oddam na złom.

Dziękuję bardzo i przepraszam jeśli moim pytaniem komuś się narażam :-)
Pozdrawiam serdecznie.
Załączniki
1.jpg
(736.3 KiB) Pobrany 266 razy
2.jpg
(764.86 KiB) Pobrany 266 razy
3.jpg
(258.14 KiB) Pobrany 266 razy
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: Klasyczna stalowa felga 21A881 LP888 3.5x10"

Post autor: flapjck1 »

10 zlotych warta, ostatnio ( czyt 5 lat temu ) oddalemdwie takie jakiemus vespiarzowi ktoremu sie szerokie kolo zamarzylo w skuterze :)
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
ODPOWIEDZ