Ja jestem świeżo po wymianie pompy na PSA Tyle że 1920LL. Co mi się udało ustalić to ta która kupiłem to tak na prawdę już nie 1920ll tylko jakaś poprawiona. Przynajmniej tak twierdzi sprzedający koszt niecałe 1600zł plus 50zl za wymiane. Póki co wygląda to w miarę dobrze bo miniak w końcu jedzie jak powinien ale na drugi dzień po wymianie przy trochę mocniejszym pałowaniu wywaliło błąd jak się okazało od spalania stukowego. Narazie błąd skasowałem i jest ok ale zobaczymy co czas pokaże. Mam nadzieję że po prostu był bardzo zamulony i może musi sie przepalić trochę.
lookee94 pisze:Ja jestem świeżo po wymianie pompy na PSA Tyle że 1920LL. Co mi się udało ustalić to ta która kupiłem to tak na prawdę już nie 1920ll tylko jakaś poprawiona. Przynajmniej tak twierdzi sprzedający koszt niecałe 1600zł plus 50zl za wymiane. Póki co wygląda to w miarę dobrze bo miniak w końcu jedzie jak powinien ale na drugi dzień po wymianie przy trochę mocniejszym pałowaniu wywaliło błąd jak się okazało od spalania stukowego. Narazie błąd skasowałem i jest ok ale zobaczymy co czas pokaże. Mam nadzieję że po prostu był bardzo zamulony i może musi sie przepalić trochę.
Dzięki za odpowiedź, daj znać po jakimś czasie czy nadal jest ok chociaż z 1920LL nie ma problemów, działa i cena dobra. Od kogo brałeś pompę? z ASO? interesuje mnie ta wiadomość o niby nowej wersji bo tego nie słyszałem.
Nadal czekam na pierwszego z działającą 1920RT z PSA.
Nie wiem po co robicie takie insynuacje z tą pompą czy będzie działać czy nie..mam od prawie roku 1920LL od PSA i działa bez zarzutu a pisanie jak "dawid" nie większego sensu bo widzę że on uważa że jak zapłaci prawie 4k (3500pln + 360pln wężyk) to będzie lepiej działało hahaha:) no ale kto zabroni człowiekowi przepłacać jak chce. Uwierzcie mi to ta sama pompa która na taśmie produkcyjnej dostaję nabity znaczek raz BMW raz Peugot a kolejny raz Citroen a to ten sam produkt.
dokladnie tak, tez mam 1920LL nawet podawalem link do aukcji w podobnym temacie do takiej za 1400 pln i odpukac wszystko jest git. Wydawanie na pompe w ASO BMW tyle hajsu to po prostu wyrzucanie pieniedzy w bloto