przed lift vs po lift
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini cooper S r53
Re: przed lift vs po lift
No dobra Panowie, 163km przedlift i te 170km w poliftach, a u mnie sytuacja wyglada tak, ze mam r53 z grudnia 2003 roku, a gdy kupiłem raport w autoDNA, okazało się, ze ma 125KW czyli 168km. Trochę tego nie ogarniam
-
- Nowy
- Posiadane auto: Mini r53
Spadki mocy na skutek zużycia niektórych podzespołów. Ile ma przebiegu?
-
- Posiadane auto: Mini cooper S r53
skitels945 pisze:Spadki mocy na skutek zużycia niektórych podzespołów. Ile ma przebiegu?
To pytanie do mnie? Ma 140 tysięcy, tylko po prostu chodzi o to, ze to przedlift czyli powinien mieć 163KM, a gdy kupiłem raport właśnie w autodna, to pisze jak byk, ze 168KM ma, a znowu w dowodzie jest, ze ma 120KW czyli zgadzałoby się, ze ma 163
No właśnie jest duze zamieszanie bo tez w jednym rozkodowywalem VIN i na roznych stronachn podawana byla rozna moc.
Długa droga przede mną zanim znajde egzemplarz wary swojej ceny.
Długa droga przede mną zanim znajde egzemplarz wary swojej ceny.
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: Mini Cooper S R53
Moim zdaniem to przy tych rocznikach mini autodna to nabijanie w butelkę. Pomagałem bratu zakupić samochód z grupy VAG i kilka takich raportów generowaliśmy. Stan faktyczny a raporty to jak 2 różne samochody. W moim przypadku wyrzucone pieniążki w błoto
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
nie rozumiem w czym problem ... znajdź auto w Niemczech od prywatnego z historią serwisową a na pewno będzie wart swojej ceny i dość pewny zakup. R53 wiadomo po co było kupowane ... i sporo ich jest po "stłuczce" i to czasem nie jednej ... przy tym modelu ostrożność wielce wskazanamassi pisze: Długa droga przede mną zanim znajde egzemplarz wary swojej ceny.
Ja osobiście nigdy nie wierzę w to co pisze sprzedający ... to lektura dla naiwnych ... jak przypomnę sobie opisy w necie a te same auta w realu ... ...
Tak jest to opcja zeby jechać do Niemiec ale dla mnie za daleko. 500km w jedna strone to lekkie przegięcie.
Oglądasz auta 15 i więcej letnie, będące w rękach trzeciego albo piątego właściciela, przy tym używane do fanu i podatne na tuning, a oczekujesz... no właśnie, czego? Stanu salonowego? Masz wątpliwości, pytaj sprzedawcę o VIN, to będzie dla Ciebie podstawowa informacja o tym, w jakiej konfiguracji samochód opuścił fabrykę. Resztę niestety musisz ustalić sam, na miejscu. Wytrwałości życzę, bo kupić dobry egzemplarz to wyzwanie. Powodzenia.massi pisze:Aha dzieki za info,
Tak przegladam ogloszenia i szczerze to nic nie podnieca, jakies same ulepy.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
No i uwierz ze da się kupić samochod, ktory ma nawet wiecej lat nie malowany, zadbany i z autentycznym przebiegiem mam takie 2.
Mini od pol roku nie moge znaleźć w stanie godnym wydania 17000
Mini od pol roku nie moge znaleźć w stanie godnym wydania 17000
Pewnie, że się da... sam obejrzałem ze 40 sztuk na bidę. Z tego dwa wydawały się OK, a po oględzinach w zaprzyjaźnionym serwisie ostał się jeden i tym jeżdżę.
Mini Cooper 1.6 Pure Silver Metallic
-
- Posiadane auto: Cooper s 2005
Hej,
Po miesiącu studiowania ogłoszeń krajowych straciłem cierpliwość i namierzyłem sobie w Niemczech i sprowadziłem Coopera S z 2005 roku, 171.000 km. Nie wiem co nasi handlarze przywożą do kraju ale mój kosztował mnie około 21 tys. zł a idealny nie jest. Jest kilka rzeczy do zrobienia.
Po miesiącu studiowania ogłoszeń krajowych straciłem cierpliwość i namierzyłem sobie w Niemczech i sprowadziłem Coopera S z 2005 roku, 171.000 km. Nie wiem co nasi handlarze przywożą do kraju ale mój kosztował mnie około 21 tys. zł a idealny nie jest. Jest kilka rzeczy do zrobienia.
Ted mozesz cos wiecej napisac. Jak wuglada taki zakup itp.
-
- Posiadane auto: Cooper s 2005
Napiszę Ci później priv
Ok dzieki
po pustych dniach poszukiwać pojawiło się to to -> https://www.otomoto.pl/oferta/mini-coop ... 85d4a7e936
dzwoniłem do majstra i w sumie to zbyt dużo się nie dowiedziałem oprócz tego że kierownica zbyt lekko się nie kręci więc wspomaganie siada. Tak ze zdjęci widzicie coś zastanawiającego ????
Jutro zamierzam podjechać zobaczyć ale raczej wydaje mi się że zobaczę trupa.
dzwoniłem do majstra i w sumie to zbyt dużo się nie dowiedziałem oprócz tego że kierownica zbyt lekko się nie kręci więc wspomaganie siada. Tak ze zdjęci widzicie coś zastanawiającego ????
Jutro zamierzam podjechać zobaczyć ale raczej wydaje mi się że zobaczę trupa.