icemac pisze:flapjck1 pisze:ja na poczatku tego roku kupowalem 4 sztuki a539 za 210 pln/sztuka taniej sie nie da juz
@flap
to było 9 miechów temu :>
ja piszę o teraźniejszości
P.S.
fcuk znów OT
Też kupowałem za 210zł Yokosy i było to wiosną 2006 roku a wiem, że ceny zbytnio się nie zmieniły.
Teraz też moge je kupić za ta cenę ale najpierw musza być! A jak sie ostatnio dowiadywałem to jest problem z ich dostępnością.
...tylko po co kupować tą oponę?? Oprócz fajnego wygladu opona kompletnie nie nadaje się do normalnego jezdzenia. To jest opona wyłacznie na tor i faktycznie na torze byłem z niej bardzo zadowolony (suchym i czystym torze!) na mieście, w deszczu, nierównej drodze lub zanieczyszczonej (piasek itp) opona kompletnie sobie nie radzi. Nie mówiąc o komforcie jazdy. Dzisiaj bym nie kupił tych opon.
Jedyny argument, to to, ze wygladają naprawdę dobrze w miniaku.
ale opini tyle ile uzytkowników i pewnie i tak jestem jedyny któremu nie pasują te super opony. Nie jezdziłem nigdy na Falkenach ale ze względu na budowe być może opona ta w normalnych całorocznych warunkach może sie zachowywać lepiej. ( na torze Falkeny nie dają rady Yokohamie)
pozdrawiam
Krzysztof lub Magic jak kto woli.