przednia rama spi

Wszystko o klasycznych Mini.

Moderator: flapjck1

SebastianK
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini 1.3

przednia rama spi

Post autor: SebastianK »

witam ma może ktos wyciągniętą rame od spi i mógł by zmierzyć oś otworów na przedniej belce od krawędzi belki oraz w jakiej kolejności ma być przednie mocowanie wózka gdyz mam nie standardowe sztywne i chce zalożyć metalowo gumowe i nie wiem gdzie ma byc metalowa przekladka zdjecie przekladki w załączniku a otwory w ramie skrajne na belce gdzie idą maocowania przednie.
Załączniki
hmp241004.jpg
(31.36 KiB) Pobrany 206 razy
smb169_1.jpg
(32.52 KiB) Pobrany 206 razy
Awatar użytkownika
forki
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: Mini 1.3 SPI 95r

Re: przednia rama spi

Post autor: forki »

Mam ramę od SPI - jeśli nikt wcześniej nie odpowie to postaram się pomóc w sobotę lub niedzielę.
Przypomnij się jeszcze w sobotę - proszę..
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Post autor: flapjck1 »

Oooo Karol! Żyjesz!

SebastianK - ta blacha która pokazałeś nie ma zastosowania w Twoim przypadku, ona jest do starszych typów wózków przykręcanych na DWIE małe sruby z każdej strony na sztywno do budy - cykne Ci jutro foto co i jak
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
SebastianK
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini 1.3

Post autor: SebastianK »

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczace mocowan wózka przedniego mam juz zakupiony zestaw standardowych gumowo metalowych mocowań i i gumowych podkladek wozka ale zastanawiam sie czy nie zalożyc poliuretanowych podkladek i łezek , ma ktos jakies doświadczenia jak one sprawdzaja sie i ktora drogą pójść ? i to samo w wachaczach mam kupione gumowe tulejki wachaczy itd ale czy poliuretan nie sprawdzi sie lepiej?
Awatar użytkownika
lilek
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star
Kontakt:

Post autor: lilek »

Chłopie, te czarne gumowe są tylko na chwilę więc od razu możesz je zutylizować.
Jak nie chcesz na sztywno, to tylko poliuretan. Możesz zakupić w MINILAND lub ENGLISHCARS.
ODPOWIEDZ