MKP
Moderator: flapjck1
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
MKP
Kiedyś daaawno temu jak kupiłem miniaka i zacząłem remont obiecałem (nie tylko sobie),
że do Mini Klub Polska zapiszę się jak moje mini zacznie jeździć. Zaczęło , chociaż ciągle domaga się opieki. Ale nie o tym chciałem.
Zapisałem się do klubu , tzn. wysłałem zgłoszenie, w tym samym dniu posłałem wymaganą kasę tj. wpisowe i składkę za bieżący rok. Było to bodaj miesiąc temu.
I co? No właśnie niestety nic.
Nawet marnego maila z tekstem : "witamy w klubie"
i tu pytanie : czy tak to powinno wyglądać? Ja znam już te przypadłości bo kilka flaszek piwa już z miniakową bracią wychyliłem, ale jak ma się czuć młody człowiek , który dopiero chce zacząć przygodę z mini
pozdrawiam
Mirek Striżyk
że do Mini Klub Polska zapiszę się jak moje mini zacznie jeździć. Zaczęło , chociaż ciągle domaga się opieki. Ale nie o tym chciałem.
Zapisałem się do klubu , tzn. wysłałem zgłoszenie, w tym samym dniu posłałem wymaganą kasę tj. wpisowe i składkę za bieżący rok. Było to bodaj miesiąc temu.
I co? No właśnie niestety nic.
Nawet marnego maila z tekstem : "witamy w klubie"
i tu pytanie : czy tak to powinno wyglądać? Ja znam już te przypadłości bo kilka flaszek piwa już z miniakową bracią wychyliłem, ale jak ma się czuć młody człowiek , który dopiero chce zacząć przygodę z mini
pozdrawiam
Mirek Striżyk
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: MKP
eee mirek nie zaczynaj znow napisz priva do witka prezesa skarbnika czy kogo tam jeszcze i czekaj
wiesz jak to jest wiec ja uwazam ze juz nie ma co rozstrzygac i rozdrapywac temat niepotrzebnie
a wogole to jest temat na forum klubowe
wiesz jak to jest wiec ja uwazam ze juz nie ma co rozstrzygac i rozdrapywac temat niepotrzebnie
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- makrojal
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:eee mirek nie zaczynaj znow napisz priva do witka prezesa skarbnika czy kogo tam jeszcze i czekaj
Wiem,że temat już był, ale niestety nie ma żadnej poprawy.
A do forum klubowego trzeba mieć możliwość zalogowania
a poza tym to strasznie sie ostatnio słodko zrobiło na forum, więc
Obiecuję,że nie napiszę już w tym wątku ani słowa.
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ee tam slodko slodko jestesmy wielka kochajaca sie rodzina w ktorej wszyscy darza sie szacunkiem i nikt sie nie kloci
ale mysle ze wplynal na to fakt ze odbylo sie w tym roku kilka naprawde udanych imprez i nie bardzo jest na co narzekac
ale mysle ze wplynal na to fakt ze odbylo sie w tym roku kilka naprawde udanych imprez i nie bardzo jest na co narzekac
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
ja proponuje gre planszowa