Witam, w Countrymanie po lifcie pojawiły się tylne full led Union Jack`i.
Pytanie, podejdzie to P&P, trzeba coś dokodować, czy nie ma szans na podłączenie, bo np jest inna wiązka do lamp po lifcie?
Mini Countryman F60 - retrofit lamp z F60 LCI - da się?
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto: F60 SD, R55 JCW
Re: Mini Countryman F60 - retrofit lamp z F60 LCI - da się?
mysle, ze trzeba bedzie przekodowac, bo lampy przedliftowe sa na zarowkach (poza pierscieniem LED), wiec moga mrugac. Trzeba bedzie pewnie wylaczyc kontrole temperatury zarowek.
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Countryman SD F60 4ALL
Witam ponownie, ktoś już to koduje/kodował? Kogoś na śląsku polecacie?
Lampy już mam Po podłączeniu P&P wywala komunikat "Światło wsteczne niedostępne" i faktycznie przy wrzuceniu wstecznego nie świeci wsteczny, reszta "lampek" bangla jak ta lala
Lampy już mam Po podłączeniu P&P wywala komunikat "Światło wsteczne niedostępne" i faktycznie przy wrzuceniu wstecznego nie świeci wsteczny, reszta "lampek" bangla jak ta lala
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Countryman SD F60 4ALL
Dzieki Guzior, Ci pierwsi pelny profesjonalizm, wiedzieli o co chodzi, robili juz takie rzeczy, prxy okazji podbilismy moc w Wiesniaku na 209PS z hamownią.Guzior pisze:https://pl-pl.facebook.com/kodowaniebmw
Ci drudzy „legendarni” nie robili tego nigdy, ale chetnie sprobuja, ja jednak nie lubie byc krolikiem doswiadczalnym, do tego jak poczytalem jak to wirusuja samochody (za chore pieniadze), bez potrzeby hamowania to sobie dalem spokoj.