Witajcie wszyscy miloscnicy Mini.
Po dlugim czasie wreszcie udalo mi sie znalesc wymarzonego miniaka. CZekalem dlugo i w koncu jest , dlatefgo z duza przyjemnoscia pokazyje WAM moje malenstwo!
Ale nie bylo latwo .
Juz na poczatku pojawil sie problem nie do porzejcia prawie- moja zona `` nawet o tym nie mow! kasy nie mamy !
Ile ja musialem rzeczy sprzedac aby zona wreszcie powiedziala TAK mozesz go kupic, cena okazyjna wiec duzo sie nie zastanwialem.
Okzalo sie ze cena taka bo mega duzo rdzy. Teraz mam cel aby go zrobic , jestem mechanikiem z zawodu ale z blacharka nie bardzo mialem do czynienia wiec bede bardzo wdzieczny za wszelkie poradry jak wyminiac progi itd,
Mega duzo rdzy ma bo w sumie ma tylko okolo 50 000 przebiegu wiec duzo stal i rdzewial. ale coz.
Jest w moich rekach i nie zamierzeam sie poddac i sporoboje go odnowic.
Moze ktos ma doswadczenie w takich remontach, bede wdzieczny za rady !
W koncu go mam :-)
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini
W koncu go mam :-)
- Załączniki
-
- cddcedcedc.jpg (117.88 KiB) Przejrzano 324 razy
-
- ededed.jpg (129.17 KiB) Przejrzano 324 razy
-
- fvfevefveve.jpg (107.11 KiB) Przejrzano 324 razy
- hello
- Wiarus
- Posiadane auto: '96 Sportspack
- Kontakt:
Re: W koncu go mam :-)
bardzo ładny! wrzucisz foto środka?
to ten od Sebastiana za 5k eur? a jeśli nie to tak z ciekawości ile kosztował i gdzie kupiony?
czaję się właśnie na takiego MPI sportspacka więc wszelkie informacje mile widziane
to ten od Sebastiana za 5k eur? a jeśli nie to tak z ciekawości ile kosztował i gdzie kupiony?
czaję się właśnie na takiego MPI sportspacka więc wszelkie informacje mile widziane
Honda > Mini
- lilek
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Na pewno nie od Sebastiana bo to Anglikhello pisze:bardzo ładny! wrzucisz foto środka?
Jeśli szukasz sportspacka, Ja będę miał ładnego do sprzedania po sezonie
5*0*1*5*2*2*0*3*2
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
Witam kolejne mini w zachodniopomorskim ... jak szukasz porady blacharskiej to chętnie pomogę ... na poczatek moze zobacz w wątki aut które robiłem ... tam chyba sporo można zobaczyć na czym polega remont mini ...