Problemy ze skrzynią biegów

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

dycu
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini Cooper 1.6 116 km

Problemy ze skrzynią biegów

Post autor: dycu »

Witam. Jestem nowym posiadaczem pięknego mini Coopera r50 z 2003 roku. Silnik jaki w nim się znajduje to 1.6 benzyna o mocy 116 km. Byłem nim przez chwilę bardzo zadowolony kiedy po przejechaniu kilkuset kilometrów nie padła mi skrzynia biegów. Jako że jestem nowym użytkownikiem tego forum mam do was drodzy forumowicze ogromną prośbę ponieważ przeglądam już kilka dni różne strony i niestety nie udaje mi się znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. A mianowicie muszę kupić skrzynie biegów ale za Chiny ludowe nie mam zielonego pojęcia która to jest. Nie chce kupować po to aby zwrócić,. Czy ktoś tutaj posiada na tyle niezbędna informacje aby mi powiedzieć jaki na przykład powinien być numerem katalogowy tejże skrzyni? Będę dozgonnie wdzięczny za każdą pomoc
dycu
Nowy
Nowy

Re: Problemy ze skrzynią biegów

Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Od tygodnia dzień w dzień szukam skrzyni biegów i nie mogę nigdzie znaleźć
Awatar użytkownika
Borówa
Swój Człowiek
Swój Człowiek
Posiadane auto: R53 JCW

Post autor: Borówa »

Cześć spróbuj wejść na RealOem.com i sam odszukaj po numerze VIN. Poradzisz sobie bez problemu.
Ubezpieczenia komunikacyjne i inne. Korzystne ceny. Wiele Towarzystw Ubezpieczeniowych. 794411003
Awatar użytkownika
hubi_pl
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini One R50 1.6 130KM, Porsche Panamera 4S

Post autor: hubi_pl »

Wyślij mi na prv VIN to CI wyślę numer ze skrzyni którą masz.
dycu
Nowy
Nowy

2026207PMA czy ktoś jest w stanie mi podpowiedzieć do jakiego mini to jest ? Bo od miesiąca mój samochód stoi nieużywany bo nie mogę znaleźć skrzyni biegów pasującej do mojego
ODPOWIEDZ