2018 F60 - keyless dołożenie

F54, F55 & F56

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Awatar użytkownika
hubi_pl
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini One R50 1.6 130KM, Porsche Panamera 4S

2018 F60 - keyless dołożenie

Post autor: hubi_pl »

Hej,
Czy jak auto posiada odpalanie bez-kluczykowe, ale żeby wejść do auta to trzeba ten kluczyk wyjąć z kieszeni i nacisnąć przycisk - to można ten system tak przerobić aby można było wchodzić do auta i je potem uzbrajać bez kluczyka fizycznie? pomijam klamki, wiadomo - trzeba zmienić, ale czy potrzebne są jakieś dodatkowe anteny?
dzięki z góry
Hubi
Awatar użytkownika
flapjck1
Maniak
Maniak
Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
Kontakt:

Re: 2018 F60 - keyless dołożenie

Post autor: flapjck1 »

we wszystkich autach ktore znam z keylessem ( innych niz mini ) wystarczy kluc miec w kieszeni zeby otworzyc zaryglowane drzwi, jesli jest inaczej to prawdopodobnie wadliwa jest antena w klamce

ale jak to w mini dziala pojecia nie mam :P

mozesz zrobic test: sprawdz czy klucz w kieszeni wystarczy do otwarcia drzwi po stronie pasazera, albo tylnej klapy
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Awatar użytkownika
hubi_pl
Nowy
Nowy
Posiadane auto: Mini One R50 1.6 130KM, Porsche Panamera 4S

Re: 2018 F60 - keyless dołożenie

Post autor: hubi_pl »

No niestety ale są auta gdzie keyless jest tylko do odpalania, jak choćby nowe Q7 - sam się zdziwiłem że dodawałem opcję otwierania auta bez kluczyka...
Wracając do Mini - dziś odbieram to auto, ale już wiem że będzie to dla nas irytujące...natomiast w egzemplarzach z "pełnym" keylessem na klamkach są przyciski do zamykania, tu nie ma.
ODPOWIEDZ