Remont mini
Moderator: flapjck1
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: mini 1300 z 92r
Remont mini
Witam, posiadam mini 1300 z 92 roku i chciałbym go odrestaurować. Obecnie silnik jest w remoncie i chciałbym się zabrać za elementy blacharskie. Proszę o radę , chciałbym założyć koła 13 i nadkola sportpack ale nie wiem jakie są najlepsze włókno szklane czy tworzywo i gdzie najlepiej kupić prosze o radę z gory dziekuje
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Remont mini
w Błoniu jest drugie mini?
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
-
tak koło warszawy
- lilek
- Super użytkownik
- Posiadane auto: Wściekły Mini Honda
Mini Cooper Silverstone, Mini Cooper Blue Star - Lokalizacja: CK
- Kontakt:
Wykonałem sporo tkich przeróbek i jak sportspack-i to tylko oryginał rovera (to oczywiście moja opinia), bo są super pasowne, nie odkształcają się jak zamienniki czy z włókna. Jest tylko z nimi jeden problem - dostępność, a co za tym idzie cena!slawek74 pisze:Witam, posiadam mini 1300 z 92 roku i chciałbym go odrestaurować. Obecnie silnik jest w remoncie i chciałbym się zabrać za elementy blacharskie. Proszę o radę , chciałbym założyć koła 13 i nadkola sportpack ale nie wiem jakie są najlepsze włókno szklane czy tworzywo i gdzie najlepiej kupić prosze o radę z gory dziekuje
Do przeróbki potrzebujesz: oryginalnych nadkoli rover sportspack z nowymi szpilkami bądź z dobrym gwintem, szablonów montażowych do sportspack - a (posiadam) i wzmocnień wewnętrznych przednich błotników z A-panelami ( nowe lub mam na to patent) , no i oczywiście kółek najlepiej też oryginalny sportspack (też posiadam)
Po więcej info zadzwoń: 501 522 032
-
dzieki
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nadkola z włókna , teoretycznie oryginały (lata 90/92), szerokość 7-10 cm. Nadkola do kół 13" (nie Sportpack).
Całe, nie popękane, kilka małych miejsc do przeszpachlowania.
800/komplet
Całe, nie popękane, kilka małych miejsc do przeszpachlowania.
800/komplet
- Załączniki
-
- IMG_5711.JPG (202.81 KiB) Przejrzano 301 razy
-
- IMG_5712.JPG (229.53 KiB) Przejrzano 301 razy