Dzień dobry,
Przedwczoraj zainstalowali mi moduł CarPlay. Ogólnie wszystko spoko i działa dobrze, ale w mini jest zamontowany duży wyświetlacz z BMW, którego spora cześć znajduje się pod okrągłym zegarem. Koniec końców da się tego używać, da się wyczuć jakie przyciski np w nawigacjach są ukryte po prawej stronie. Denerwujące jest najbardziej w mapach Google ukryte wskazówki i następne skręty, ale jak się ma nawigację na całym ekranie to ładnie wszystko widać i tak.
Moduł Apple CarPlay w R60
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Countryman Cooper S All 4 Park Lane Edition
Moduł Apple CarPlay w R60
- Załączniki
-
- 95A8CDF9-41BA-4230-83B9-E7DEAEE53C76.jpeg (224.78 KiB) Przejrzano 161 razy
-
- 7EE3A702-B82E-432D-838A-4A833D84876C.jpeg (287.42 KiB) Przejrzano 161 razy
-
- 2DC3BBCA-88D9-4A5C-8FEE-0FF27D4E1F9A.jpeg (194.2 KiB) Przejrzano 161 razy
- GregoriO_ES
- Nowy
- Posiadane auto: CooperD 1.6 2010 (LCI)
Re: Moduł Apple CarPlay w R60
znaczy zmieniałeś sam wyświetlacz? czy został fabryczny?
Na Aliexpress są do kupienia całe kompletne nawigacje z Android Auto czy Car Play.
nie myslałeś o tym?
https://pl.aliexpress.com/item/10050047 ... tBP5V6eqbc
ja myślę że warto poszukać kogoś kto zna sie na nawigacjach, plikach. i miałby możliwość zmniejszyć rozdzielczość/ustawić parametry skrajne wyświetlacza.
Podobie robiłem w nawigacji TT kiedy musiałem skalibrować ekran, po tuningu.
wtedy powinno to całskiem ładnie wyglądać. No i oczywiście poprawi funkcjonalność!
Na Aliexpress są do kupienia całe kompletne nawigacje z Android Auto czy Car Play.
nie myslałeś o tym?
https://pl.aliexpress.com/item/10050047 ... tBP5V6eqbc
ja myślę że warto poszukać kogoś kto zna sie na nawigacjach, plikach. i miałby możliwość zmniejszyć rozdzielczość/ustawić parametry skrajne wyświetlacza.
Podobie robiłem w nawigacji TT kiedy musiałem skalibrować ekran, po tuningu.
wtedy powinno to całskiem ładnie wyglądać. No i oczywiście poprawi funkcjonalność!
-
- WITAJ.Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi
- Posiadane auto: Mini Countryman Cooper S All 4 Park Lane Edition
Re: Moduł Apple CarPlay w R60
Wyświetlacz jest fabryczny, został dodany tylko moduł pomiędzy jednostka centralna a wyświetlaczem. Sprzedawca powiedział ze nie ma opcji skalowania, a nie chciałem wymienić ekranu, chciałem zachować oryginał.