Panie i Panowie... proszę o pomoc
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Re: Panie i Panowie... proszę o pomoc
dosc tanie jak na swoj rocznik
na moje oko powinien byc o okolo 5.000-7.000 zl drozszy
i w tym wypadku daje sobie rece obciac, bo przedni zderzak pochodzi z rocznikow od 2004 wzwyz, wiec byl dzwon z przodu
dosc nietypowe uszkodzenie z tylu - warto sie dowiedziec skad, bo wyglada po focie troche jak spulchnienia od rdzy
szkoda, ze nie ma zdjecia z wewnatrz. przebieg wydaje sie byc rzeczywisty - jak w typowym aucie "do miasta i na zakupy"
krotko mowiac, ktore auto teraz nie mialo dzwona ehh.. warto poprosic o zdjecia uszkodzen przed remontem no i zobaczyc na zywo auto bo nie mniej cena atrakcyjna
na moje oko powinien byc o okolo 5.000-7.000 zl drozszy
i w tym wypadku daje sobie rece obciac, bo przedni zderzak pochodzi z rocznikow od 2004 wzwyz, wiec byl dzwon z przodu
dosc nietypowe uszkodzenie z tylu - warto sie dowiedziec skad, bo wyglada po focie troche jak spulchnienia od rdzy
szkoda, ze nie ma zdjecia z wewnatrz. przebieg wydaje sie byc rzeczywisty - jak w typowym aucie "do miasta i na zakupy"
krotko mowiac, ktore auto teraz nie mialo dzwona ehh.. warto poprosic o zdjecia uszkodzen przed remontem no i zobaczyc na zywo auto bo nie mniej cena atrakcyjna
artoholik pisze:przebieg wydaje sie byc rzeczywisty - jak w typowym aucie "do miasta i na zakupy"
700 000 km
to gościu miał cholernie daleko do sklepu
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
IVO - w opisie sie rabnal zobacz na zdjecie licznika - tam jest rzeczywisty
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Dziękuje Artoholiku bardzo za wstępne oględziny... chyba niestety ale się muszę w okolice poznania przejechać ;p
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Mimo wszystko najlepiej zobaczyć go na żywo.
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
AleXander jeżeli wszystko będzie ok z tym autem to bierz sprzedawce na zwłoke, bo cena topnieje --> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3345577
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3448222 -> A ten cudak?
Wiem że był od strony pasażera robiony bo ma szybę nie MINI tylko NordGlass czy cos takiego (ma się to oko )... jak to jest z przednią szybą? ona też powinna być sygnowana logiem MINI?
a poza tym co o nim sadzicie??
pozdrawiam
Alek
Wiem że był od strony pasażera robiony bo ma szybę nie MINI tylko NordGlass czy cos takiego (ma się to oko )... jak to jest z przednią szybą? ona też powinna być sygnowana logiem MINI?
a poza tym co o nim sadzicie??
pozdrawiam
Alek
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
wlasnie widzialem go wczoraj, i bardzo mi sie spodobal od razu. jest w klimacie mini, ktore mi sie baaardzo podoba - zobacz to cudo ponizej na zdjeciu
trudno ocenic miniaka z linka, jest pare sprzecznosci - zdjete logo MINI z przodu, za to pozostalo oznaczenie ONE, tak samo antenka od navi a navi nie ma albo w opisie - chrom pakiet - a na foto nie ma.
nie mnie ladne wnetrze i ogolnie ladny model z przerdzewialym tlumikiem )
warto go obejrzec na zywo, pozdrawiam
trudno ocenic miniaka z linka, jest pare sprzecznosci - zdjete logo MINI z przodu, za to pozostalo oznaczenie ONE, tak samo antenka od navi a navi nie ma albo w opisie - chrom pakiet - a na foto nie ma.
nie mnie ladne wnetrze i ogolnie ladny model z przerdzewialym tlumikiem )
warto go obejrzec na zywo, pozdrawiam
- Załączniki
-
- black.jpg (87.64 KiB) Przejrzano 1843 razy
-
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
Widziałeś go w krakowie??
no oglądałem go już raz na żywo ale krótko i bedę go podpatrywał prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
Dziękuje za spostrzeżenia
to cudo czarne...cudowne
no oglądałem go już raz na żywo ale krótko i bedę go podpatrywał prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.
Dziękuje za spostrzeżenia
to cudo czarne...cudowne
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Ten pierwszy na pewno coś miał kombinowane z przodu. Dolna część grilla (ta w zderzaku) ma chromowaną listwe, górna - już ich nie ma... Nawet komuś nie chciało się dopasować stylistycznie przedniej atrapy więc ciekawe jak została naprawiona reszta elementow...
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
- dawid
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
AleXander pisze:Widziałeś go w krakowie??
nie nie! na allegro
No cena jak na 5 letnie Mini One, a zaniedługo 6, trochę wysoka. No i uszkodzony tył.