Wyjazd do Berlina

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

Awatar użytkownika
humin
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Re: Wyjazd do Berlina

Post autor: humin »

to piknie !
czekamy więc na opowieść
no i myślę że trzeba zrobić spotkanko w 3mieście to na żywo zdacie relację
Orzemek

Re: Wyjazd do Berlina

Post autor: Orzemek »

Cholera. Moje lenistwo nie pozwala mi dziś na napisanie relacji:) Zrobię to jutro, albo jak Natalia wróci do formy i mnie przymusi do tego.
W każdym bądź razie warto było tam pojechać. Mamy nastukane 250 zdjęć i na następne spotkanie wezmę laptopa cobyście mogli zobaczyć.
Humin, organizuj spotkanie! :twisted:

[ Dodano: Wto 09 Paź, 2007 ]
dotarliśmy w czwartek popołudniu i aż do soboty rano był to czas na zwiedzanie :) niemcy przyjęli nas bardzo miło i sympatycznie :) program spotkania rzeczywiście był minimalistyczny- z ważniejszych punktów można wymienić jazdę na orientację- z jednym świetnym zadaniem (jazda w dwie osoby miniakiem, gdzie jedna osoba kieruje a druga obsługuje pedały i biegi, dodatkowo kierownica kręciła się w zupełnie nie tą stronę co trzeba ;p ). potem był koncert kathy x- niewiele widzieliśmy bo organizatorzy wyciągnęli nas na wódkę ;) impreza naprawdę udana zważywszy na to że w polsce takich miniaków nie można pooglądać zbyt często :D kilka fotek dla potwierdzenia. aha niemcy którzy tam byli bardzo dobrze wspominają podlesice i kazali pozdrowić tych co byli na tym imm.

fotki

cd
Załączniki
IMG_2333.jpg
IMG_2333.jpg (233.34 KiB) Przejrzano 235 razy
IMG_2295.jpg
IMG_2295.jpg (195.31 KiB) Przejrzano 235 razy
IMG_2280.jpg
IMG_2280.jpg (233.42 KiB) Przejrzano 235 razy
IMG_2453.jpg