Czesc,
kilka miesięcy temu kupiłam wreszcie maluszka Mini Rover '92 1.0, autko jest na chodzie a ja sie zupełnie nie znam ani na mechanice ani tym bardziej na budowie mini....
wczesniej juz byłam na forum, ale potem z róznych powodów wybyłam i teraz okazało się że mnie wyrzuciło więc zarejestrowałam się znowu i oto jestem
Poszukuje kogos chętnego do pomocy przy sprawdzeniu makluszka i zeby mi poradzil co trzeba w nim zrobić, co jest najpilniejsze i gdzie się z tym udac...
jestesmy z maluszkiem w Warszawie.
z gory wielkie dzięki
pordźcie co zrobić najpierw
Moderator: flapjck1
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: pordźcie co zrobić najpierw
mozesz u mnie czyli w okolicach nadarzyna jakby co na pw
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
witam Wszystkich,
mój maluszek został juz obejrzany, ja wiem wiecej a on zdecydowanie lepiej jeżdzi było kilka drobnych poprawek, parę trochę wiekszych, sporo rad
no i wiemy co dalej mamy robic, a poza tym świetnie się bawilismy...
a to wszystko dzięki Jaskowi bo to własnie w jego podwarszawskim garazu dzisiaj byliśmy.
wielkie dzieki Jasiek
pozdrowionka
mój maluszek został juz obejrzany, ja wiem wiecej a on zdecydowanie lepiej jeżdzi było kilka drobnych poprawek, parę trochę wiekszych, sporo rad
no i wiemy co dalej mamy robic, a poza tym świetnie się bawilismy...
a to wszystko dzięki Jaskowi bo to własnie w jego podwarszawskim garazu dzisiaj byliśmy.
wielkie dzieki Jasiek
pozdrowionka
- Gibki Staruszek
- Maniak
- Posiadane auto: mini 1000 ooooolala !!!
świetnie się bawilismy...
fjuuufjuuu ... (hehe..)
Gibki Staruszek pisze:świetnie się bawilismy...
fjuuufjuuu ... (hehe..)
a co? zazdroscisz?