Odbudowa Mini w Warszawie !
Moderator: flapjck1
Odbudowa Mini w Warszawie !
Witam ,
W niedługim czasie planuje kupno Mini i jego odbudowę. Jestem z Warszawy i szukam dobrego i solidnego warsztatu w tym regionie. Wiem , że jest parę dobrych miejsc w Polsce gdzie mogą "spełnić się" moje marzenia , jednak nie za bardzo będę miał czas na wyprawy do warsztatu oddalonego o setki km. Zależałoby mi aby był w okolicy gdyż łatwiej mi będzie "trzymać rękę na pulsie "
PZDR
Tadek
P.S.
Nie wiem czemu w profilu wyświetla mi się tylko 1 post ,gdyż już wcześniej tu zaglądałem i brałem udział w paru dyskusjach .
W niedługim czasie planuje kupno Mini i jego odbudowę. Jestem z Warszawy i szukam dobrego i solidnego warsztatu w tym regionie. Wiem , że jest parę dobrych miejsc w Polsce gdzie mogą "spełnić się" moje marzenia , jednak nie za bardzo będę miał czas na wyprawy do warsztatu oddalonego o setki km. Zależałoby mi aby był w okolicy gdyż łatwiej mi będzie "trzymać rękę na pulsie "
PZDR
Tadek
P.S.
Nie wiem czemu w profilu wyświetla mi się tylko 1 post ,gdyż już wcześniej tu zaglądałem i brałem udział w paru dyskusjach .
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
Re: Odbudowa Mini w Warszawie !
w warszawie ( czy tez moze okolicach ) dziala monsterk i ja
w staporkowie masz artura miernika
tyle najblizej wawy
co do postow twoich byla awaria forum i niestety jest dziura miedzy majem a wrzesniem
w staporkowie masz artura miernika
tyle najblizej wawy
co do postow twoich byla awaria forum i niestety jest dziura miedzy majem a wrzesniem
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
Nie wiem co sądzicie o tym miejscu, ale jest jeszcze serwis samochodow brytyjskich w Starych Babicach - maja autryzacje na Rovera i Land Rovera, kiedys byli dealerem Mini. Fakt ze to autoryzowany serwis, przez co na pewno ma swoja cene, ale w krytycznych sytuacjach można ich odwiedzić
- minimaniak
- Klubowicz
- Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
- Kontakt:
tomashbo pisze:Nie wiem co sądzicie o tym miejscu, ale jest jeszcze serwis samochodow brytyjskich w Starych Babicach - maja autryzacje na Rovera i Land Rovera, kiedys byli dealerem Mini. Fakt ze to autoryzowany serwis, przez co na pewno ma swoja cene, ale w krytycznych sytuacjach można ich odwiedzić
wydaje mi się, że chyba TYLKO w krytycznych sytuacjach
z reguły w takich serwisach robi się "inne" angliki a nie MINI
Pozdrawiam Adam
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
sorry ale babice nadaja sie tylko jako bardzo awaryjne zrodlo czesci
nikomu nie polecam czegokolwiek tam robic w miniaku
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
- monsterk
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
- Kontakt:
tomashbo pisze:Nie wiem co sądzicie o tym miejscu, ale jest jeszcze serwis samochodow brytyjskich w Starych Babicach - maja autryzacje na Rovera i Land Rovera, kiedys byli dealerem Mini. Fakt ze to autoryzowany serwis, przez co na pewno ma swoja cene, ale w krytycznych sytuacjach można ich odwiedzić
Powiem tak, po wizycie w Babicach nastepuje krytyczna potrzeba poprawienia tego wszystkiego do czego się dotknęli
Cenna wiedza, przyda się niedługo Monsterk i Flapjck zajmujecie się Minikami profesjonalnie czy just for fun, po godzinach innej pracy?
- flapjck1
- Maniak
- Kontakt:
monsterk zyje z miniakow ja tylko dorabiam
ale raczej jestesmy profesjonalistami
ale raczej jestesmy profesjonalistami
flapjck1 pisze:sorry ale babice nadaja sie tylko jako bardzo awaryjne zrodlo czesci
Nie tylko w Miniaku, Range Roverem też radzę omijać szerokim łukiem!
beamish pisze:flapjck1 pisze:sorry ale babice nadaja sie tylko jako bardzo awaryjne zrodlo czesci
Nie tylko w Miniaku, Range Roverem też radzę omijać szerokim łukiem!
Mieszkasz w Covn. ?
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Konrad K_2 pisze:flapa warto miec na gg przy remoncie mini
Potwierdzam, potwierdzam
- Jasiek
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
flapjck1 pisze:sorry ale babice nadaja sie tylko jako bardzo awaryjne zrodlo czesci
całkowicie potwierdzam.
Moj znajomy jest tam mechanikiem i troche mi opowiedzial co tam się dzieje .
a jeśli chodzi o kupno części to proponowałbym poczekać kilka dni i zamówić gdzie indziej .
poza tym gdzieś widziałem na stronach klubowych że daja zniżkę -ale oni nic o tym nie wiedzą
next to sex i love my MINI best