Nowe Mini Cooper S na forum
- Miniac
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
Nowe Mini Cooper S na forum
Własnie przed chwilą odwiedził mnie kolega alanos swoim świeżutko sprowadzonym z niemiec eSem model R53.
Mam nadzieje że pochwali się na forum swoim małym, czarnym bandytą i porobi jakieś foty
Widziałem że załapał zajawkę więc prawdopodobnie bedzie dłubał ta swoją eSkę i rzuci Trójmiasto na kolana
Mam nadzieje że pochwali się na forum swoim małym, czarnym bandytą i porobi jakieś foty
Widziałem że załapał zajawkę więc prawdopodobnie bedzie dłubał ta swoją eSkę i rzuci Trójmiasto na kolana
...Jeśli nie podoba ci się mój styl jazdy to zejdź z chodnika...
Re: Nowe Mini Cooper S na forum
Fotki będą dziś jak umyje po 1000 kilometrów jazdy.Ale muszę przyznać że Mini mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl że to taki lep do asfaltu.Mam Nissana 350z TT i wg mnie daleko mu do takiej przyczepnośc w zakrętach jak ten mały gangster.A ze szczecina do Gdyni zajechałem w 3 godz co jest dobrym bardzo wynikiem
- jrock7
- Wiarus
- Posiadane auto: R55 Cooper D
Do zobaczenia na 3-miejskich drogach!
- humin
- Super użytkownik
- Posiadane auto:
alanos pisze: ze szczecina do Gdyni zajechałem w 3 godz co jest dobrym bardzo wynikiem
no no
ja ze Słupska do Gda kiedys przejechalem w ok. godzine gdy sie bardzo spieszylem
takze 3 ze Szczecina to rzeczywiscie dobry czas
Niezaleznie juz tak nie jezdze i nawołuje o wyobraźnie, bo nawet najbardziej przyczepny bandyta za Was nie pomysli
Wracajac do tematu gratuluje zakupu i do zobaczenia na 3miejskim spotkaniu
Ostatnio zauważyłem że nie mam funkcjonalnego auto.Jest Nissan ,który wezmie jedna osobe,pojedzie po bułki i spali 20 litrów gazu...tfu benzyny(żart)
Jezdze jeszcze firmowym kanugurem,ale tam jest paka i tylko 2 osoby wchodzą.Zacząłem szukać jaiegoś fajnego autka i padł pomysł RC,(zajawka po przejezdzie z Uszatym w Bronku) ale niestety sami wiemy że Peugeoty skrzyń dobrych nie robią,szczególnie jak sie włączy w sobie tryb Sport.jakoś tak przypomniałem sobie że Mini mi sie kiedys podobało, no i zacząłem interesować sie tematem.Ogólnie jest luksusik bo są xenony,skóra,podgrzewane fotele itp.Auto niesamowice trzyma sie drogi(nawet chyba lepiej od seryjnej Zetki.Jest pełno rzeczy do tuningu tego małego rozrabiaka.Ogólnie ma to być drugie auto nie do tuningowania ,ale ponieważ jestem zboczony tuningowaniem( http://www.maxituning.com.pl/index.php? ... month=0709 )
to pewnie cos tam dłubne.takie tam dane
Mini Cooper S
Auto z końcówki 2004 roku ale zarejestrowane 2005
pojemność 1.6
moc 163
Auto sprowadzone z Niemiec BEZWYPADKOWE
fotki z innej strony bo tu cos nie dziala
http://206club.net/17568.htm?sid=eef7c5 ... 4c674aab52
Jezdze jeszcze firmowym kanugurem,ale tam jest paka i tylko 2 osoby wchodzą.Zacząłem szukać jaiegoś fajnego autka i padł pomysł RC,(zajawka po przejezdzie z Uszatym w Bronku) ale niestety sami wiemy że Peugeoty skrzyń dobrych nie robią,szczególnie jak sie włączy w sobie tryb Sport.jakoś tak przypomniałem sobie że Mini mi sie kiedys podobało, no i zacząłem interesować sie tematem.Ogólnie jest luksusik bo są xenony,skóra,podgrzewane fotele itp.Auto niesamowice trzyma sie drogi(nawet chyba lepiej od seryjnej Zetki.Jest pełno rzeczy do tuningu tego małego rozrabiaka.Ogólnie ma to być drugie auto nie do tuningowania ,ale ponieważ jestem zboczony tuningowaniem( http://www.maxituning.com.pl/index.php? ... month=0709 )
to pewnie cos tam dłubne.takie tam dane
Mini Cooper S
Auto z końcówki 2004 roku ale zarejestrowane 2005
pojemność 1.6
moc 163
Auto sprowadzone z Niemiec BEZWYPADKOWE
fotki z innej strony bo tu cos nie dziala
http://206club.net/17568.htm?sid=eef7c5 ... 4c674aab52
Gratulacje z zakupu! Ładne stonowane kolorki Oby ta bezwypadkowość była tylko prawdziwa bo jest ze sprowadzanymi samochodami dosyć różnie. Jaki przebieg?
A tuning 350Z naprawdę imponujący
qn pisze:Gratulacje z zakupu! Ładne stonowane kolorki Oby ta bezwypadkowość była tylko prawdziwa bo jest ze sprowadzanymi samochodami dosyć różnie. Jaki przebieg?
mial 68 tys