Porada przy zakupie

R50, R52 & R53

Moderatorzy: flapjck1, Drail

Gotti

Re: Porada przy zakupie

Post autor: Gotti »

maciekk86 pisze:
z ciekawostek wyposazeniowych okazalo sie ze ma prawdopodobnie dolozone xenony (jest duzy zasieg swiecenia, jest kolor swiatla i jest autopoziomowanie - nie ma spryskiwaczy)

nie ma xenonów, tak ma seria.
maciekk86

Post autor: maciekk86 »

Gotti pisze:tak ma seria.

hmm - moze
a do czego jest to pokretlo do ustawiania wysokosci swiatel w srodku? one zawsze od zera startuja i ustawiaja sie na to co jest nastawione na tym pokretle?

instrukcje mam po wlosku niestety... :roll: :wink:
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

ja nie mam instrukcji wcale ;) ale tym pokretlem to sobie ustawiasz poziom swiecenia jak ci pasuje... chyba wiekszosc w miare nowszych aut (czyli od ostatnich 10-15 lat) ma taki gadżet..

do zobaczenia na krakowskich drogach ;]
maciekk86

Post autor: maciekk86 »

artoholik pisze:ja nie mam instrukcji wcale ;) ale tym pokretlem to sobie ustawiasz poziom swiecenia jak ci pasuje... chyba wiekszosc w miare nowszych aut (czyli od ostatnich 10-15 lat) ma taki gadżet..

oczywscie ze wiem do czego sluzy to pokretlo ;] tylko jak juz pisalem moje swiatla po wlaczeniu widac jak ruszaja sie w gore i w dol i ustawiaja sie na pewnym poziomie a wg mnie tak dziala autopoziomowanie.
przy autopoziomowaniu takiego pokretla nie ma - przyklad:
- pokretlo w golfie - swiatla ustawiam pokretlem
- brak pokretla w bmw e60 - swiatla poruszaja sie wlasnie tak jak w moim mini przy wlaczaniu

artoholik pisze:do zobaczenia na krakowskich drogach ;]

chyba nawet ostatnio Cie widzialem tylko ja bylem innym samochodem :wink:

pozdrawiam ;]
Awatar użytkownika
dawid
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:

Post autor: dawid »

ha! widzisz, bmw to bmw ;) ma takie gadzety ;] mi tez sie autopoziomuja, a mam zwykle zarowki H7, pozdrowienia
ODPOWIEDZ