witam,
i sorki za taki powielajacy sie dupiasty temat Ale ciezko za kazdym razem smigac w Polske i ogladac kazdy teoretycznie atrakcyjny egzeplarz. A fotka prawdy nie powie.
Poznaniacy - znacie moze ten egzeplarz?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=150387393
bo cena wywolawcza atrakcyjna ale jak wiadomo nie cena ale stan jest najwazniejszy...
Dzieki za ewentualne uwagi i opinie.
pozdr
wiem - ciagle o to pytają lamery ;) Ktoś coś wie o tym M?
Moderator: flapjck1
- Wojtello
- Wiarus
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: wiem - ciagle o to pytają lamery ;) Ktoś coś wie o tym M?
E tam, nie kupuj check mate'a ;P po co ci check mate? Jeden w kraju juz wystarczy
Nie no tak serio to zartuje dokladnie takiego samego mam. A co do tego egzemplarza to na pewno sam wiesz ze trzeba zobaczyc i sie przejechac, posluchac silnika itp. Wszystko znajdziesz na forum. Wyastarczy dobrze poszukac.
Nie no tak serio to zartuje dokladnie takiego samego mam. A co do tego egzemplarza to na pewno sam wiesz ze trzeba zobaczyc i sie przejechac, posluchac silnika itp. Wszystko znajdziesz na forum. Wyastarczy dobrze poszukac.
- flapjck1
- Maniak
- Posiadane auto: GTM Coupe, Kawasaki Green Racecar
- Kontakt:
irek: sprzadaliscie juz cale wyposazenie z klubu ze miniaka znowu szukasz??
Zawodowy Szyderca 2 Filip W z Wladyslawowa to nieslowny kretacz i wyludzacz, nie polecam robienia z nim interesow
flapjck1 pisze:irek: sprzadaliscie juz cale wyposazenie z klubu ze miniaka znowu szukasz??
hejka
no wlasnie - sporo tego zeszlo i trzeba jakos rozsadnie ulokowac pieniadze
Ta tapecie sa: Mini, Singer Vogue, Rover 3500...
Poczekamy zobaczymy
pozdr
PS. Ale baru nie sprzedalismy. August go sobie postawi w przyszlym domu
- Cezzar
- Nowy
- Posiadane auto: Rover Mini 1.0 Checkmate
Witam Serdecznie Wojtello właśnie kupiłem checkmate'a. Podobno w pełni oryginalny, jeździ, ale wymaga poprawek lakierniczych, no i w środku też mu się przyda parę poprawek. Mówisz, że jeszcze tylko Ty w Polsce masz chceckmate'a? hmmm fajnie tak się wyróżniać Mam nadzieję, że Twój miniak dobrze się trzyma po tym wypadku Pozdrawiam