konsola centralna...
Moderator: flapjck1
konsola centralna...
Witam robił ktoś konsolę centralną do swojego mini ? jeśli tak to prosiłbym o jakieś zdjęcia... z góry dzięki i pozdrawiam
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
Re: konsola centralna...
w najbizszym czasie bedzie robiona ale nie pełna tylko cos jak w nowych volvo
to jak co wyślij mi zdjęcia jak będziesz mógł, zobacze jak to będzie wyglądało
WITAM. Planuję zrobić konsolę centralną z drzewa w ciemnym machoniu. Jest plan aby umieścić w niej elektroniczny wskaznik obrotów wyświetlany za pomocą diod LED.
pomysł nawet ciekawy a powiedz masz taki obrotomierz ? jesli tak to od czego ? jeśli uda Ci się coś takiego wykonać to fotki mile widziane
ja bede robil deske rozdzielcza z nierdzewki z wicinanym laserowo napisem i poswietleniem tego napisu na czerwono.
taki kaprys.
taki kaprys.
a cóż to za napis będzie ? deska będzie ciężka
"litte bastard" taki jak miał james dean na swoim porsche speedster
[ Dodano: Sob 02 Lut, 2008 ]
tzn porsche 550 spyder
ups
[ Dodano: Sob 02 Lut, 2008 ]
tzn porsche 550 spyder
ups
niestety nie oglądałem więc nie wiem ale jak zrobisz to się pochwal może podkradnę patent
- Konrad K_2
- Maniak
- Posiadane auto:
- Kontakt:
ale uwazaj bo jemu ten napis szczescia nie przyniósł
odnośnie wskaznika na diodach LED- to posiadam tylko schemat tego urządzenia-ale za około 2 tygodnie powinnobyć zmontowane diody umieszczę w niklowanych obudowach-jak już elektronika będzie gotowa to prześlę kilka fotek-co do napisu to też fajna sprawa tylko takie laserowe wycięcie pewnie sporo kosztuje
mozna wycinac laserem albo wodą ale tak sie składa ze laser mam za free...
co do szczescia to nie jestem przesądny. kazde moje auto ma znak charakterystyczny tzn bile "8" na tylniej klapie. tem bedzie miał dodatkowo ten napis z * na koncu i na dole klapy malymi literkami " by James Dean".
co do szczescia to nie jestem przesądny. kazde moje auto ma znak charakterystyczny tzn bile "8" na tylniej klapie. tem bedzie miał dodatkowo ten napis z * na koncu i na dole klapy malymi literkami " by James Dean".
-
- Swój Człowiek
- Posiadane auto:
- Kontakt:
nikt nie mówił że będzie łatwo
ta konsola moze nie bardzo ale kiera dokladnie jakiej szukam. znalazlem co prawda w katalogu omp ale cena 180euro jak dla mnie jast za wysoka.