nastepne propozycje...

Wszelkie sprawy dotyczące zlotów, spotkań i innych ustaleń istotnych dla naszej MINI społeczności.

Moderator: flapjck1

mirabellka

nastepne propozycje...

Post autor: mirabellka »

Czytam tak i czytam... wiec postanowiłam zdradzic moje mysli. Po tamtegorocznym spotkaniu w Zabrzu ( kto był wiec wie :mrgreen: ) pomyslałam żeby pojsc troszkę dalej. Chcialabym zorganizowac malutki może 2 dniowy zlocic niedaleko Gliwic. Myslałam o lipcu. Dlaczego piszę o tym. Otóż chcialabym wiedziec czy ten termin tego miesiaca jest dla Was realny, tak żeby nie pokrkywał się np. z miedzianą , no i czy wogóle odpowiadało by Wam.

Pozdrawiam Mirka
Awatar użytkownika
icemac
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto:
Kontakt:

Re: nastepne propozycje...

Post autor: icemac »

mirabella pisze:Czytam tak i czytam... wiec postanowiłam zdradzic moje mysli. Po tamtegorocznym spotkaniu w Zabrzu ( kto był wiec wie :mrgreen: ) pomyslałam żeby pojsc troszkę dalej. Chcialabym zorganizowac malutki może 2 dniowy zlocic niedaleko Gliwic. Myslałam o lipcu. Dlaczego piszę o tym. Otóż chcialabym wiedziec czy ten termin tego miesiaca jest dla Was realny, tak żeby nie pokrkywał się np. z miedzianą , no i czy wogóle odpowiadało by Wam.

Pozdrawiam Mirka

w sumie blisko i na świeżym górnośląskim powietrzu ;) można pomyśleć :cool:
Się zmienia ... Clubman + MM = mają się dobrze :twisted:
Awatar użytkownika
minimaniak
Klubowicz
Klubowicz
Posiadane auto: Klasyki "Dziadek" 25LE, 35LE, 40LE, Cabriolet, Van,Kombi i parę innych
Kontakt:

Post autor: minimaniak »

kwestia - dokładniej kiedy :?: pamiętajmy o innych zlotach, spotkaniach, czy pucharze MINI.
Swietnie że jest inicjatywa, myślę, że wykonanie także będzie jednak trzeba pamiętać, że każdy przyjazd też kosztuje. Czy to miałobyć organizowane tylko przez Ciebie i "najbliższych" czy to będzie podpięte tak jak ostatnio :?:
Pozdrawiam Adam

TEL. 606-877-927
PIERWSZY W POLSCE SKLEP Z CZĘŚCIAMI DO MINI www.mini-land.pl
mirabellka

Post autor: mirabellka »

no własnie Adam ,dlatego stwierdziłam że dam sygnał już teraz ,żeby nie kolidowało z innymi spotkaniami czy zlotami. Daty dokładnej nie mam. Z tąd chcialabym abyśmy może wspólnie jakiś termin ustalili, wtedy ja bede mogła nastawiac na konkretny dzień. Napewno na weekend :mrgreen:
Adam, nie podpinam pod nic jak ostatnio ,jak narazie przynajmniej. :mrgreen:

Pozdrawiam Mirka
Awatar użytkownika
rogal
Super użytkownik
Super użytkownik
Posiadane auto: 6 x MINI
Kontakt:

Post autor: rogal »

od ustalania terminów jest kalendarz imprez 2008 na stronie klubowej.
jak się go uzupełni to wszystko będzie jasne
pozdrawiam
Rogal

tel. 695 455 231
---------------------------
Wszystko dla Mini .
http://www.englishcars.pl
ODPOWIEDZ